The Day After de uitzending van BOOS met onthullingen over The Voice of Holland

The Day After de uitzending van BOOS met onthullingen over The Voice of Holland

Het is de dag na de uitzending van BOOS over misstanden bij het programma The Voice of Holland. De uitzending heeft op Youtube voor Nederlandse begrippen zeker een record gehaald, want momenteel is de video ruim 7,2 miljoen keer bekeken.

John de Mol, die een reactie gaf op de onthullingen in dezelfde video van BOOS, komt er toch niet zo goed van af. Zo zijn medewerksters van Talpa het niet eens met de uitlatingen die hun baas tegenover Tim Hofman heeft gedaan tijdens het gesprek. Zo hebben daarom een paginagrote advertentie in het Algemeen Dagblad geplaatst om John de Mol aan te spreken op zijn optreden en verklaring in het BNNVARA programma.

Volgens de vrouwelijke werknemers zegt de opstelling van John dat vrouwen het vooral moeten melden als er misstanden zijn veel over een cultuurverandering die nodig is binnen het bedrijf, maar ook in de mediawereld en maatschappij.

Ali B ontkent alles

Over Ali B kwam er in de uitzending ook heel veel naar buiten. Ali B ontkent de verkrachting. Wel heeft zijn advocaat Bart Swier bij Beau verteld dat Ali B de vrouw die aangifte heeft gedaan denkt te herkennen en naar eigen zeggen "seks" met instemming met haar heeft gehad.

De tweede zaak van grensoverschrijdend gedrag dat naar verluidt heeft plaatsgevonden op een schrijverskamp herkent Ali B helemaal niet volgens zijn advocaat. Britt Dekker heeft met Ali B samengewerkt en vond hem vrij heftig. Zij kan zich wel indenken dat Ali B een bepaalde positie had waarin hij misbruik kon maken van vrouwen.

Niet alleen Jeroen Rietbergen aka Vieze 'Jeroentje' heeft bij 19 vrouwen zich schuldig gemaakt aan seksueel overschrijdend gedrag, maar ook een regisseur, wiens naam niet wordt genoemd, zou seksuele opmerkingen hebben gemaakt en ongewenst handtastelijk zijn geweest. Bij BOOS hebben zich 15 mensen gemeld met verhalen over deze regisseur.

VI-trio reageert op BOOS-aflevering over The Voice

'Blijkbaar is Jeroen Rietbergen héél veel in therapie geweest'

'Ali B en zijn vrouw Breghje zijn al een jaar uit elkaar'

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties