Ruim 50 pagina's document uitgelekt met vermeende verhalen over Dennis Schouten

Ruim 50 pagina's document uitgelekt met vermeende verhalen over Dennis Schouten

Het is gevaarlijk om in 2023 een mening te hebben, want voor je het weet word je in je gezicht gestoken. Het overkwam Dennis Schouten van Roddelpraat in de nacht van vrijdag op zaterdag in Enschede. Dat was niet het enige waar Dennis op dat moment mee moest 'dealen', want op een Juice kanaal was er een gesprek opgedoken met het bijschrift dat dit een gesprek was met een minderjarige dame.

Ex van Dennis zou bewijs fabriceren

Dennis liet later aan ons weten dat dit gesprek drie jaar geleden is opgenomen en de dame in kwestie 19 jaar was en niet 15. Er was ook een ander screenshot van een gesprek, maar Dennis zegt dat dit gesprek nooit heeft plaatsgevonden en dat het screenshot is gefabriceerd om hem in een kwaad daglicht te stellen. Ook weet Dennis wie erachter zit, namelijk Natasja Dragić. Een dame die een week verkering met Dennis heeft gehad en in januari van dit jaar viraal ging met een video over Dennis, waarmee ze andere jonge meisjes wil waarschuwen voor mannen.

Document uitgelekt

En Natasja heeft er zeker werk van gemaakt, want na haar Tik Tok video op 7 januari heeft ze meldingen binnen gekregen van andere slachtoffers of mensen die dicht in de buurt staan van slachtoffers. Daar heeft ze een document van gemaakt, want op dit moment ruim 50 pagina's telt. En dat document is uitgelekt.

Wij gaan het document niet plaatsen, want er staan heel veel meisjes in met hun Instagram profiel en telefoonnummer, terwijl ze veelal in de gesprekken met Natasja aangeven dat ze hun verhaal anoniem willen doen. Dennis beweert dat het allemaal Gephotoshopte gesprekken zijn, maar het zijn dan wel erg veel screenshots die in scene moeten zijn gezet.

Wel is duidelijk dat de dames een Groeps-App hebben en daarin hun verhalen en ervaringen over Dennis delen. Ook is er een verhaal dat Dennis een meisje eerst zijn huis op liet ruimen. Een ander opvallend verhaal is van een vader die laat weten dat Dennis zijn minderjarige dochter pikante foto's liet maken, maar haar ook dwong om minder te gaan eten. Deze vader en dochter hebben daar aangifte van gedaan, maar hebben daar nooit meer iets van gehoord. Dat maakt dit verhaal misschien tegelijkertijd ook vaag, want als je vader bel je dan toch de politie om te vragen hoe het met de aangifte staat?

Ook opvallend in het document is een jongen die het verhaal in heeft gezonden van zijn 15-jarige zusje. Dit zusje is niet ingegaan op Dennis in haar DM, maar heeft haar broer gewaarschuwd. De broer geeft ook aan dat een andere BN-er met vrouw en kinderen ook in de DM van zijn zusje is 'geslide'. Verder wordt niet bekend gemaakt wie deze BN-er is, maar dat zal vast wel een keer via een Juicekanaal worden gelekt.

Het laatste verhaal in het document is helemaal bizar, maar is ook weleens in Roddelpraat voorbij gekomen dat Dennis een kind zou hebben. De vrouw heeft met verschillende nummers contact opgenomen met Natasja en ook haar Instagram-profielnaam hebben aangepast. Het verhaal is zo bizar, dat Dennis in deze weleens gelijk zou kunnen hebben dat het een gefabriceerd verhaal is.

Kortom, mocht je het document binnenkrijgen op social media, deel het dan niet verder. Het staat vol met Instagram-profielen van ex-vriendinnen van Dennis, die ook hun telefoonnummer hebben gegeven, maar ook duidelijk aangeven dat ze anoniem hun verhaal willen doen en eigenlijk een beetje bang zijn voor Dennis en zijn Roddel-praat leger.

Ruim 50 pagina's document uitgelekt met vermeende verhalen over Dennis Schouten
Een meisje moest eerst zijn huis schoonmaken. 
Ruim 50 pagina's document uitgelekt met vermeende verhalen over Dennis Schouten
Vader en dochter hebben aangifte gedaan
Ruim 50 pagina's document uitgelekt met vermeende verhalen over Dennis Schouten
Tegen niemand vertellen dat je seks hebt gehad
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties

Net binnen

Is er een dokter in de zaal? Iemand heeft iets verkeerd gegeten, denken we

Heb je een zwakke maag? Dan kunnen we je deze beelden niet aanraden. Zeker niet rond lunchtijd of etenstijd. Ze zeggen wel ee...

Kleine spelers doen Bad Romance challenge

We spoelen even terug naar 2021. Toen was er een familie die de zogenaamde ‘Bad Romance’ challenge deed. Bij deze challenge i...

Dak zwembad van Peter Gillis op park in Baarlo ingestort

Vrijdagmiddag stortte een deel van het dak van het zwembad op vakantiepark De Berckt in Baarlo in. Het zwembad was op dat mom...

Voetbal vastleggen net een stukje makkelijker gemaakt…

De populairste sport ter wereld is zonder enige vorm van twijfel voetbal, met een geschatte aanhang van 3,5 miljard fans. Wer...

Dame onderneemt actie tegen mensen die om 02.00 uur 's nacht al handdoek hebben gelegd

Het mag dan wel 2024 zijn en als jij als een magnetron door het leven wil gaan, dan kan dat gewoon. Maar er is nog geen defin...

Lees meer