Ex-vriendin van Dennis Schouten gaat Dennis slopen vanwege jonge meisjes

Ex-vriendin van Dennis Schouten gaat Dennis slopen vanwege jonge meisjes

We hebben gisteren kennisgemaakt met Natasja Dragić, een ex van Roddelpraat presentator Dennis Schouten. Natasja heeft een video gemaakt waarin ze jonge meisjes wil waarschuwen voor oudere mannen en in deze video deelde ze haar ervaring met Dennis. De 'hele week relatie' was namelijk geen pretje voor haar, want ze omschreef Dennis als een toxic en gemeen vriendje.

De grappen in Roddelpraat dat Dennis graag naar 'Sweet Sixteen' feestjes gaat en 17 jaar toch ook al bijna 18 is, schijnen dan geen grappen te zijn en op waarheid te berusten. Tenminste dat zegt dezelfde Natasja in een nieuwe video. Ze heeft van verschillende meisjes die ver onder de 18 zijn een bericht gekregen en is op zoek naar een partij die het aandurft om deze verhalen te brengen.

Of Famke-Louise als presentatrice voor Shownieuws is aangetrokken om een eenmalige aflevering over de jonge voorkeur van Dennis Schouten te maken is op moment van schrijven niet bekend. Of Tim Hofman van BOOS zich in het verhaal gaat vastbijten is ook nog niet bekend. Eh, voordat je Dennis een pedo noemt, vanaf 16 jaar mogen mensen in Nederland zelf beslissen met wie ze de spreekwoordelijke koffer induiken. Toch is zo'n groot leeftijdsverschil op zijn minst wel dubieus te noemen. Natasja heeft in ieder geval de hashtag #canceldennis in het leven geroepen. Via.

Ex van Dennis Schouten waarschuwt voor mannen die op hele jonge meisjes vallen

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties