Jan Roos en Dennis Schouten van Roddelpraat buigen voor eisen van John de Mol

Jan Roos en Dennis Schouten van Roddelpraat buigen voor eisen van John de Mol

Terwijl we ons eigen druk zouden moeten maken om een naderende Derde Wereldoorlog, is er in Nederland iets anders aan de hand. Zogenaamde 'Juicekanalen' staan regelmatig in de rechtszaal, omdat ze een uitspraak over iemand hebben gedaan die daar absoluut niet blij mee is. Zo stond Roddelpraat eerder al in de rechtbank tegenover een Famke Louise en was het gisteren de beurt aan Yvonne Coldeweijer die iets over het gebruik van illegale afslankpillen had geroepen van zangeres Samantha Steenwijk.

Roddelpraat heeft natuurlijk ook gewoon afgelopen week een uitzending gedaan en ook die is uit de hand gelopen. Zo heeft Johnny de Mol iets aan de met hand zijn ex Shima Kamali Sarvestani, ook wel Shima Kaes genoemd, en Jan Roos beschuldigde in Roddelpraat het afkopen van getuigen rondom de mishandelingszaak.

Peter Plasman stuurde in opdracht van John de Mol een advocatenbrief naar Roddelpraat met daarin de mededeling dat ze een rectificatie eisen van het programma. De familie De Mol zal Roddelpraat voorstellen om een bedrag van 10.000 euro over te maken aan Stichting Het Vergeten Kind.

De advocaat zou een schadevergoedingsprocedure kunnen starten als het online kanaal dit niet doet. Ook moet Roddelpraat de passages uit hun video’s verwijderen waarin Jan Roos spreekt over de vermeende betaling, die wordt ontkend door raadsman Plasman. In ieder geval is

Waarschijnlijk snel dus weer een crowdfundingsactie om 10.000 euro bij elkaar te bedelen voor Stichting Het Vergeten Kind en kosten voor advocaat MC Radbout. Peter Plasman, de advocaat van John de Mol, heeft laten weten dat Roddelpraat tegemoet komt aan de eisen van John de Mol. Waarschijnlijk een 'moetje', want met een bodemprocedure voor de geleden schade door deze uitspraken had dit weleens het einde kunnen beteken van Roddelpraat.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties