Roddelpraat gaat in hoger beroep en heeft bewijs om Famke Louise te slopen

Roddelpraat gaat in hoger beroep en heeft bewijs om Famke Louise te slopen

Het nieuws van vorige week was dat Jan Roos en Dennis Schouten het kort geding tegen Famke Louise hadden verloren. Ze begonnen een crowdfundingsactie en hadden binnen 24 uur de benodigde 27.000 euro bij elkaar. En meer! De rechtszaak draaide om een niet-uitgebracht nummer wat in de uitzending van Roddelpraat was te horen. Daarnaast suggereerden Jan en Dennis dat de zangeres zou zijn misbruikt door haar oud-manager Ali B.

De rechter gaf Famke Louise gelijk, omdat Jan Roos en Dennis Schouten zich met het delen van het nummer schuldig zouden hebben gemaakt "zowel auteursrechtinbreuk als onrechtmatig handelen". Vandaag laten de presentatoren in een nieuwe aflevering van Roddelpraat weten dat ze in hoger beroep gaan en ook bewijs hebben om Famke Louise te slopen. Zo hebben ze beelden uit 2020 waarin te zien is dat Famke Louise het liedje op een feestje voor een publiek zingt.

Famke Louise zei eerder dat het nummer prove was en dat ze het voor zichzelf had opgenomen nadat ze had gebroken met haar manager. Oeps, dat schijnt dus niet helemaal waar te zijn en als het waar is heeft Famke dus gelogen in de rechtszaal. Waarschijnlijk moet Famke Louise binnenkort een crowdfundingsactie starten als ze de kosten van haar eigen advocaat moet betalen, maar ook de kosten voor de advocaat van Roddelpraat. We zijn ook benieuwd of haar dat binnen 24 uur zal gaan lukken.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties