Ex van Dennis Schouten waarschuwt voor mannen die op hele jonge meisjes vallen

Ex van Dennis Schouten waarschuwt voor mannen die op hele jonge meisjes vallen

Wie regelmatig naar Roddelpraat kijkt krijgt niet alleen de laatste juice mee over Peter Gillis of welke BN-er aan gerbilling doet en een hamster uit zijn achterwerk heeft laten verwijderen, maar weet ook dat presentator Dennis Schouten op meisjes van 16 en 17 jaar valt.

En als je zelf 27 bent en je stok probeert te prikken in een dame van 17, dan ben je misschien geen haar beter dan sommige figuren die regelmatig worden besproken in het programma. Zo zullen veel mensen die van dit verschil in leeftijd horen een betoog afsteken dat 17-jarige dames in een hele andere fase van hun leeftijd zitten en het interessant vinden dat Dennis contact met ze zoekt.

En dat is precies ook waar Natasja Dragić, een ex van Dennis Schouten, voor wil waarschuwen in een video die ze heeft gemaakt. Dennis was 26 en Natasja was 17 toen hij haar benaderde. Ze ziet haar relatie met Dennis dan ook absoluut niet terug als een leuke periode. Zo was Dennis eerste heel erg aardig, maar veranderde Dennis tot een toxic en gemeen vriendje. Via.

Dennis ontkent dat ze 17 was toen ze afspraken

Via Story Instagram Dennis. 
Via Story Instagram Dennis. 
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties