Roddelpraat noemt naam welke BN'er hamster uit achterwerk zou hebben laten verwijderen

Roddelpraat noemt naam welke BN'er hamster uit achterwerk zou hebben laten verwijderen

Het jaar is pas net begonnen en eigenlijk hebben we wel de eerste showbizz-rel te pakken. Zo zou een hele bekende Nederlander een hamster operatief uit zijn achterwerk hebben laten verwijderen. Veel mensen zijn de laatste dagen flink aan het gissen, maar Roddelpraat heeft ook informatie binnen gekregen en maakt de naam bekend welke aan hen getipt is wie die hele bekende Nederlander is.

Yvonne Coldeweijer kreeg tijdens een Q&A (Question and Answer) op Instagram de vraag welk verhaal ze niet heeft geplaatst. Dat bleek een verhaal te zijn van een BN'er die op de eerste hulp terecht was gekomen met een nogal genant en bizar probleem. Namelijk een hamster in zijn achterwerk.

Klinkt als een bekend broodje aap verhaal en daarom heeft Yvonne niets met het ongeloofwaardige verhaal gedaan. Maar ze kreeg van een andere bron wederom deze naam door en een foto van deze BN'er uit het ziekenhuis met het bijschrijft dat deze hele bekende Nederlander iets uit zijn achterwerk moest laten verwijderen. Dus Yvonne gaat ervan uit dat het verhaal klopt en het gissen naar de naam was daarmee begonnen.

Ook de heren van Roddelpraat zijn in het verhaal gedoken en kregen een tip van een Amsterdamse dierenwinkel waar deze hele bekende Nederlander regelmatig hamsters en marmotten kwam kopen. De mensen van de dierenwinkel vroegen zich op een gegeven moment af waar al die dieren waren gebleven.

Het schijnt in een bepaalde scene hip en happening te zijn om een hamster in een hele stevige condoom te doen en dan in te brengen in het achterwerk. Voordat het beestje stikt beweegt het dier enorm veel wat voor een 'lekker' gevoel schijnt te zorgen.

Roddelpraat noemt de naam niet, maar uit de omschrijvingen die ze geven is wel duidelijk welke hele bekende Nederlander ze bedoelen. De omschrijving is namelijk dat deze BN'er ooit aangifte zou doen tegen Jan Roos en Dennis Schouten, maar deze aangifte is er nooit gekomen. Mensen met haast beginnen op minuut 42.00.

Richard Gere had trouwens ook ooit eens zo'n verhaal aan zijn broek hangen. Na onderzoek bleek dit inderdaad een broodje aap verhaal te zijn.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties