Omdat er veel te doen is over hamsters en achterwerken: Gerbilling

Omdat er veel te doen is over hamsters en achterwerken: Gerbilling

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er momenteel veel in Nederland is te doen over een hele bekende Nederlander en het gerucht dat er uit zijn achterwerk een hamster operatief is verwijderd.

Of deze bekende Nederlander inderdaad een hamster in zijn achterwerk heeft gestopt en dit knaagdier daar is overleden laten we in het midden en zal de tijd waarschijnlijk uitwijzen. Maar het bestaat dus wel en heet Gerbilling, gerbil stuffing of gerbil shooting. Sterker nog, deze bezigheid heeft zelfs zijn eigen Wikipedia pagina.

En van deze pagina leren we dat het eerste verhaal uit 1984 stamt en dat in dit geval een muis is ingebracht in het achterwerk van een man. Verschillende mannelijke celebrities zijn weleens gelinkt aan een dergelijk verhaal, waarvan acteur Richard Gere de bekendste was. Zelfs in de film Scream en de cartoonserie The Simpsons is dit besproken. Maar is nooit bewezen en wordt ook aangemerkt als een broodje aap verhaal.

Het verhaal dat iemand een hamster in zijn achterwerk heeft gestopt duikt af en toe op, maar de bewijzen blijven achter waardoor het wordt afgedaan als een broodje aap verhaal. (Thumbnail via)

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties