Rambo Glennis Grace doet verhaal bij Jinek: 'In het gezicht geduwd, maar niemand bedreigd'

Rambo Glennis Grace doet verhaal bij Jinek: 'In het gezicht geduwd, maar niemand bedreigd'

Glennis Grace kent hele hoge pieken en hele diepe dalen. Een piek is absoluut haar deelname aan America's Got Talent en normaal gesproken zou je kostje dan gekocht zijn en zou ze miljoenen kunnen verdienen aan de andere kant van de grote plas. Het liep anders.

In februari van dit jaar werd Glennis namelijk opgepakt voor mishandeling in een vestiging van Jumbo in Amsterdam. Dinsdagavond zat de 44-jarige zangeres aan de talkshowtafel van Eva Jinek om voor het eerst haar verhaal te doen over deze mishandeling. Glennis vertelde dat ze die avond een black-out heeft gekregen en hierdoor een medewerker een "klap" of "duw" in het gezicht had gegeven.

Volgende week is pas de rechtszaak van Glennis Grace, dus het is sowieso een beetje verwonderlijk dat ze gisteren plaatsnam aan de tafel bij Jinek. Maar waarschijnlijk heeft dat er mee te maken dat maandag bekend werd dat Grace niet alleen wordt verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachte rade, maar ook van bedreiging. Jinek haalde aan dat het zou gaan om een bedreiging met de dood of zware mishandeling, maar Glennis antwoordde dat dit totaal niet waar is. Zij zegt niemand te hebben bedreigd.

Rambo Glennis vertelde dat haar zoon na een bezoek aan de supermarkt thuis was gekomen met een bebloed gezicht. Hij had tegen zijn moeder gezegd dat hij uit de supermarkt was geduwd toen hij bij de uitgang een elektronische sigaret rookte. Door de duw zou hij met zijn gezicht tegen een rek zijn gevallen. Achteraf blijkt dat haar zoon door de hele supermarkt heeft gerookt en hij daar niet eerlijk tegenover Glennis is geweest.

Maar het was al te laat. Glennis had haar knokploegje opgetrommeld in de vorm van haar ex, haar zoon en een vriend, en ging ze verhaal halen bij de supermarkt. In de supermarkt ging Glennis het gesprek aan met de manager en de medewerker die haar zoon een duw zou hebben gegeven.

Volgens Glennis vroeg zij of het normaal was dat haar kind er zou uitzag. De manager en medewerker zouden hebben gelachen en toen kreeg Glennis een black-out en duwde hem in zijn gezicht. Daarna ontstond een vechtpartij waarbij een medewerker van het filiaal een hersenschudding zou hebben opgelopen. Glennis zegt dat ze zelf verder geen aandeel heeft gehad in de vechtpartij.

Eindstand is dat de officier van justitie heeft besloten om in totaal zeven personen te vervolgen. Glenda Batta, zoals de zangeres echt heet, staat op 26 oktober voor de rechter in Amsterdam. De twee minderjarigen, onder wie haar zoon, moeten op 27 oktober voor de kinderrechter komen. Verder gaat het nog om twee van mannen van 20 jaar, een man van 27 jaar uit Purmerend en een man van 50 jaar uit Loenen aan de Vecht.

Als je de reacties op het optreden van Glennis mag geloven, dan is het absoluut niet slim geweest van Glennis om plaats te nemen bij Jinek. Veel mensen geloven haar namelijk niet. En is ook een risico als volgende week in de rechtszaak ineens blijkt dat er beelden zijn van de vechtpartij en deze versie van het verhaal van Glennis niet waar blijkt te zijn. Dan kan ze haar carrière wel helemaal vergeten zoals ze die had.

Glennis Grace: 'Ik heb niemand bedreigd'

Glennis Grace: 'Ik heb hem een duw in het gezicht gegeven'

De hele aflevering van Jinek

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties

Net binnen

Wij durven ‘m wel aan: dit komt niet meer goed tussen die twee

Als de relatie bestaat uit jij die speelt met je mooie gele radiografisch bestuurbare auto en je vrouw die hele dagen in de w...

Neuspeuterende Ronald Koeman gaat viraal met pijnlijk Joachim Löw momentje

Vandaag stond dus de wedstrijd Polen tegen Nederland op het programma en deze heeft Nederland met 1-2 gewonnen. Waarschijnlij...

Lies Zhara heeft je hulp nodig om een outfit uit te zoeken

Ja we weten het. We leven een beetje in een moeilijke periode, want je mag vrouwen niet als een bepaald object zien, maar aan...

Straatverkoper droomt even helemaal weg bij het zien van OF-model Lily

Aussie babe, content creator, influencer, OnlyFans-model en wereldreiziger Lily is niet vies van een beetje aandacht. Sterker...

Ondertussen ook in Hamburg: Supporters van Den Haag en Nijmegen op de vuist

Vandaag is niet alleen de wedstrijd Nederland tegen Polen gespeeld in Hamburg, maar stond er ook nog een andere clash op het...

Lees meer