Passagiers van cruise twijfelen echt of het de echte Miley Cyrus niet is

Passagiers van cruise twijfelen echt of het de echte Miley Cyrus niet is

Een onderwerp dat regelmatig op ons hoofdkantoor voorbij komt is de vraag 'zou je haar doen?'. Nu niet gelijk aanstoot aan nemen in 2023, want dat is een normale vraag die mannen zich onderling afvragen over vrouwen. Het enige verschil met vroeger is dat je zo'n vrouw dan een tik met een knuppel gaf, vervolgens deze vrouw je grot insleepte om haar te kronen tot je moeder van je kinderen. Gelukkig zijn er middelen uitgevonden, zodat je de viertjes en vijfjes echt maar één avondje hoeft te zien en weer verder kan.

Een dame hebben we nog niet besproken, namelijk Miley Cyrus. Maar het antwoord van ondergetekende is wel duidelijk. Volmondig ja! Zoals Miley het nummer Jolene van Dolley Parton zingt, Ganz Geil! Ook staat hier stiekem elke dag een paar uur de show op die Miley heeft gedaan tijdens de jaarwisseling.

Maar jij hebt waarschijnlijk een andere bezigheid om de rollen keukenpapier er doorheen te jassen. We nemen je nu even mee op een cruiseschip en het animatieteam deed het nummer Wrecking Ball van Miley Cyrus. En dan moet je echt weten welke tatoeages Miley heeft om er zeker van te zijn dat het niet Miley Cyrus is. Via.

Miley Cyrus & Dolly Parton Sing "Wrecking Ball" & "I Will Always Love You" 

Dolly Parton and Miley Cyrus' Iconic "Jolene"

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties