Ondertussen in Roddelpraat: Ali B zou meer van de mannen zijn en zou ook Maan hebben gedaan

Ondertussen in Roddelpraat: Ali B zou meer van de mannen zijn en zou ook Maan hebben gedaan

Hoppakee, week door de midden. En ook de dag dat Jan Roos en Dennis Schouten een nieuwe aflevering van Roddelpraat online kwakken. Zeker een goede om vandaag mee te pakken, want zij zijn eigenlijk het zuchtje wind geweest wat het balletje heeft laten rollen in de zaak van Marco Borsato. En de bekende roddelrubrieken op televisie doen er alles aan om dat maar niet te benoemen en vatten alles samen onder zogenaamde 'juicechannels'.

En natuurlijk werd ook vandaag in Roddelpraat de tenenkrommende freestyle rap van Ali B voor Max Verstappen besproken. Maar de heren gingen nog verder in de geruchten die ze hadden gehoord. Zo schijnt Dennis af en toe naar een sportschool te gaan in Almere waar ook BN'ers komen en daar heeft hij gehoord dat Ali B een vreemdganger is en het ook met zangeres Maan zou hebben gedaan. Dezelfde Maan waar ook de geruchten gaan dat ze een keer onder Marco B. heeft gelegen.

Geruchten uit de sportschool

Jan Roos kopt het verder in met een gerucht dat hij over Ali B heeft gehoord dat de rapper een schijnhuwelijk heeft. Als reden voert Jan aan dat Ali B meer van de herenliefde zou zijn. Dat verhaal gaat ook rond in de sportschool waar Dennis komt. De heren vergeten dat om de link te leggen dat Ali B op die manier misschien zijn horloge is kwijtgeraakt en iemand die nu rondloopt met een darm die precies weer hoe laat het is op een heel duur klokje.

Juice Channel kwam op Instagram vandaag met een ander gerucht over het horloge van Ali B, want zij hebben weer het gerucht gehoord dat Ali B het klokje is kwijtgeraakt, omdat hij een gokverslaving heeft. Kortom, veel roddels vandaag over de knuffelmarokkaan van Nederland.

Ondertussen in Roddelpraat: Ali B zou meer van de mannen zijn en zou ook Maan hebben gedaan
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties