Roddelpraat brengt nieuws dat Marco Borsato aan jonge meisjes zou hebben gezeten

Roddelpraat brengt nieuws dat Marco Borsato aan jonge meisjes zou hebben gezeten

Het is over het algemeen wel bekend dat programma's zoals Shownieuws en RTL Boulevard niet het nieuws kunnen brengen zoals dat waarschijnlijk de waarheid is, want ze willen nog vaker keigezellige items draaien met de sterren des vaderlands. Vandaar dat op moment de zogenaamde Juice kanalen op Instagram zo populair zijn. En wat ook enorm populair is, is het programma Roddelpraat van Jan Roos en Dennis Schouten.

Inmiddels uit het geld verdienen programma van Youtube gehaald, maar de heren maken dikke muntjes met hun back me account. En het programma zit slim in elkaar, want Jan en Dennis weten precies wat ze wel en niet kunnen vertellen, zonder dat ze elke week een paar aanklachten voor smaad en laster op de stoep hebben liggen. En het nieuws wat ze vandaag brengen hebben ze waarschijnlijk ook tot in den treuren afgewogen tegen de gevolgen of hoe hoeveel procent de geruchten de waarheid kunnen zijn.

En in dit geval lijken Jan en Dennis heel erg zeker van hun zaak, want ze brengen vandaag het nieuws dat Marco Borsato aan jonge meisjes zou hebben gezeten. En dat zou zijn gebeurd tijdens de The Voice Kids barbecues die Marco heeft gehouden. Zo haalt Roddelpraat het verhaal aan dat Marco aan een meisje van 13 en 15 heeft gezeten. Een moeder van een van de meisjes heeft dit verhaal gelezen in een dagboek van een van de meisjes en schijnt Marco te hebben geconfronteerd met dit verhaal en dat ook hebben opgenomen.

Marco zou in deze opnames hebben bevestigd dat hij aan het kind heeft gezeten. Misdaadjournalist John van den Heuvel zou ook in contact zijn geweest met de moeder van het kind en onduidelijk is of hij de opnames beluisterd heeft. Wel zeggen Dennis en Jan dat John niets met de opnames heeft gedaan, omdat The Voice ook bij RTL zit. Ook bij andere roddelrubrieken zou het verhaal bekend zijn.

Enorme bom onder de carrière van Marco Borsato

Marco Borsato was eerder deze week al in het nieuws, omdat hij naast het afblazen van zijn eigen clubtour, dit jaar ook niet beschikbaar zal zijn voor een campagne van War Child. Zag Marco de bui al hangen, omdat Roddelpraat hem om een reactie heeft gevraagd? Anyways, dit is een gigantische bom onder de carrière van Marco Borsato of de allerlaatste aflevering van Roddelpraat.

De Roddelloog ook over Marco Borsato

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties