Gio Latooy en Jade Anna verrassen Jan Roos tijdens aflevering van Roddelpraat

Gio Latooy en Jade Anna verrassen Jan Roos tijdens aflevering van Roddelpraat

Even een kleine samenvatting, zodat je helemaal op de hoogte bent van de rest van dit topic. Gio Latooy is een 23-jarige influencer die eerst samen was met Juultje Tieleman. Al een tijdje niet meer, want Gio is nu samen met de 17-jarige Jade Anna. Vinden veel mensen wat van en op een gegeven moment knapte er iets bij Gio.

Jan Roos, ondertussen bekend van Roddelpraat, vindt daar ook regelmatig wat van en neemt de 17-jarige Jade Anna regelmatig op de hak. En geef hem eens ongeluk, want meisjes van 17 die praten over investeringen en het kopen van huizen in Spanje geeft een beetje een verkeerd beeld tegen andere jonge mensen die haar volgen.

Je moet normaal gesproken toch hard werken als je iets wilt kopen en niet een foto plaatsen van een blikje chocolademelk of een dekbed om veel geld binnen te harken. Dat is dus ook de missie van Jan om dat vaak te beschrijven en te laten zien. In een nieuwe aflevering van Roddelpraat is daar ineens een verrassing voor Jan. Komen Gio Latooy en Jade Anna binnen om Jan met zijn uitspraken te confronteren.

Beelden van Gio

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties