Meer beelden van jongeren gezellig aan mishandelen doen in Belgie

Meer beelden van jongeren gezellig aan mishandelen doen in Belgie

Gloeiende, zul je net zien. Zeggen we net een artikel geleden dat het Belgische Zelzate niet zo vaak in het nieuws is, zijn ze dat deze dagen dus wel. Zo is er dus de video van een tiener die de voeten van zijn aanvallers moet kussen die viraal is gegaan, gaan er ook een aantal andere beelden rond van jongeren die mensen aan het mishandelen zijn. Onder andere ook een video van een meisje als slachtoffer in Zelzate, maar ook een aantal andere meisjes die lijken door een 'gang' te worden mishandeld.

Deze beelden zouden afkomstig zijn uit Het Kiel, een wijk in Antwerpen. Hopelijk heeft de politie van Zelzate en Antwerpen de zaak snel onder controle, zodat tieners gewoon over straat kunnen zonder bang te zijn dat ze iemand zijn voeten moeten kussen of klappen krijgen. Via WhatsApp (06 590 590 72).

Jongeren vernederen tiener in Belgische Zelzate: "Hier, kus onze voeten"

De politie van het Belgische Zelzate is een onderzoek begonnen naar een gewelddadig incident waarbij een groep jongeren een weerloze tiener vernedert en toetakelt. De video gaat rond op social video en op de beelden is te zien hoe een tiener wordt omsingeld bij de sporthal in Zelzate door een groep leeftijdsgenoten. Hij is in paniek en ook helemaal weerloos tegen zo'n grote bende. De jongen snikt en lijkt te proberen om zijn aanvallers te kalmeren, maar daar willen zij niets van weten.

De jongen gaat in op de vraag om op zijn knieën te gaan zitten. Zijn hoofd wordt naar beneden geduwd en hij moet de voeten van zijn agressors kussen. De beelden roepen veel woede op in Belgie en ondertussen gaan er ook beelden rond van een meisje dat zwaar wordt aangepakt in Zelzate. De politie mag ondertussen in Zelzate zonder specifieke redenen identiteitscontroles doen bij jongeren tussen de 10 jaar en 18 jaar.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties