Man belt nog een keer 's nachts bij 'wanbetaler' aan om zijn geld te halen

Man belt nog een keer 's nachts bij 'wanbetaler' aan om zijn geld te halen

Joost is zo'n typische 'wanbetaler' die graag geld voor laat schieten, maar als het moment van betalen er is, dan is Joost niet thuis. Letterlijk dan, want er zijn een aantal video's rondgegaan van een vriend van Joost die 's nachts aanbelde om zijn geld te halen. Maar Joost deed natuurlijk niet open. LEES VERDER!

Later die nacht kwam die vriend weer langs en wilde pas weer weggaan als hij zijn geld had. Kreeg hij niet, want Joost deed niet open. Toch kwam zijn vriend met een hele goede oplossing om dit probleem in de toekomst te voorkomen, namelijk de app Splitt, de makkelijke oplossing om een potje te maken met je vrienden voor een feestje of festival. Zeker dus even in de Splitt app duiken voor je weer naar een etentje of feestje gaat.

Splitt, de makkelijke oplossing voor een groepsrekening

Herken je het probleem van de vriend van Joost? Dan zeker even kijken naar de oplossing voor al deze problemen, Splitt. Deze app is de digitale versie van de ouderwetse pot. Geen lange rijen voor een pinautomaat of wekenlang wachten totdat je Tikkie is betaald.

Splitt gaat een samenwerking aan met de horeca en kun je dus makkelijk met de app betalen. Je koppelt je bankrekening aan de app, je vrienden doen hetzelfde en je maakt dan samen een groep aan. De groep krijgt een QR-code, en deze wordt gescand door het horecapersoneel om te betalen.

Ben je later op de avond nog met de helft van je vrienden over, dan kun je per bestelling aangeven wie er de echte strijders zijn van de groep en nog een rondje meedoen. Kortom, volgens het onderzoek kun je dus naar veel meer feestjes en is er geen 'hassle' als je met je vriendengroep de app Split gaat gebruiken.

Man belt nog een keer 's nachts bij 'wanbetaler' aan om zijn geld te halen
Even op het plaatje klikken om de app te installeren. 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties