Lies Zhara heeft een 'blauwtje gelopen' en daar kijken we graag naar

Lies Zhara heeft een 'blauwtje gelopen' en daar kijken we graag naar

'Vroegah' had je een aantal magazines die de dienst uitmaakte welke dames je uit series, films, televisie of uit de muziekwereld kreeg te zien in spannende kleding. Alleen toen kwam het Internet en die blaadjes hadden niet echt een functie meer. We hebben het dan over de tijden dat Katja Schuurman, Britt Dekker, Georgina Verbaan en Patricia Paay regelmatig in deze blaadjes stonden.

Het internet heeft ook een verandering doorgemaakt en tegenwoordig plaatsen dames zelf foto's en video's op hun social media. En daarmee hebben ze zelf volgers en kunnen zij verdienen aan deze volgers om als zogenaamde 'Influencer' op te treden.

Op dit moment zijn er een aantal Nederlandse influencers die het goed doen. En dit zijn niet perce de mensen die in de showbizz-wereld zitten, maar dames die precies weten wat hun volgers willen zien. We noemen bijvoorbeeld een Jutta Leerdam, Juultje Tieleman en Lies Zhara.

En Lies Zhara heeft een blauwtje gelopen. Niet letterlijk, maar figuurlijk, maar bij die caption heeft ze toch wel een paar leuke foto's geplaatst die helemaal niet verkeerd zijn om naar te kijken. Zeker niet op een broeierige dag als vandaag.

Meer foto's van Lies Zhara

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties