Jutta Leerdam plaatst weer mooie duikvideo

Jutta Leerdam plaatst weer mooie duikvideo

Er zijn op dit moment een paar dames die de laatste dagen viraal gaan. Een daarvan is Nicol Kremers die een OnlyFans profiel heeft geopend om brood op de plank te krijgen, maar echt speciaal zijn de geplaatste beelden nog niet. Een andere dame is Jutta Leerdam. En die scoort met foto's en video's van haar vakantie in Miami en Mexico.

Sterker nog, ze is op dit moment eventjes een soort van wereldnieuws, omdat ze aan het daten is met de wereldberoemde ster Jake Paul. Mag je zelf natuurlijk wat van vinden, maar Jutta is met ruim 4 miljoen volgers op Instagram en dat deze dame inderdaad heel hard kan schaatsen, eigenlijk te groot voor Nederland. Dus wij voorspellen dat Jutta, mocht ze daadwerkelijk een relatie krijgen met Jake Paul, echt een hele grote influencer gaat worden die ook heel hard kan schaatsen.

Anyways, Jutta was voordat ze op liefdesavontuur ging in Miami op vakantie in Mexico en daar heeft ze gedoken in zogenaamde cenotes. Daar hebben we al een hele mooie video van gezien en daar voegen we deze beelden aan toe. Via.

Jutta Leerdam sloopt Internet met mooie duikvideo

Jutta kan ook heel hard schaatsen

Wat Jutta Leerdam Instagram Picca's

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties