Jordy Storm en Alex van Dun vechten om aandacht MDemma, Alex wint

Jordy Storm en Alex van Dun vechten om aandacht MDemma, Alex wint

De meeste van jullie hebben vorige week voor het eerst kennisgemaakt met MDemma, een spicy content creator waar je tegen betaling veel kunt zien verdwijnen. Op het platform Tik Tok is er al een tijdje een strijd bezig tussen twee gasten die vechten om de aandacht van MDemma.

In de ene hoek hebben we Youtuber en Tiktokker Jordy Storm die naar verluidt al zes maanden aan het proberen is met verschillende video's om de aandacht van MDemma te trekken en samen een video te maken. In de andere hoek hebben we Alex van Dun, bekend van... Een vriend van Youtuber Gio Latooy en ook wat volgers heeft opgepakt door regelmatig in de video's van Gio te verschijnen.

Maar nu is er dus een storm in een glas water gaande op Tik Tok, want MDemma heeft haar keuze gemaakt. Kun je een half jaar lang video's maken over je droomvrouw, ze is er keihard van doorgegaan met de man die pas een paar weken zijn ogen op MDemma heeft laten vallen.

En dit valt Jordy dan ook zwaar. Hij wil zelfs geen video met de spicy content creator meer opnemen. En dat zal MDemma dan uiteindelijk weer jammer vinden, want Jordy had ook veel geld in het laatje van Emma kunnen brengen door boys naar haar spannende platformen te sturen. Nu is het hopen voor haar dat Gio Latooy er ook aandacht aan besteedt, zodat er van die kant hopen puisterige tieners een abonnementje op MDemma nemen. Wat hebben we nu geleerd van dit nieuws? Inderdaad, het is nog steeds komkommernieuws. Via, Via en Via.

Vergeet 'Een Chick Als Jade Anna', want jongens willen een chick als 'MDemma'

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties