Jaimie Vaes over de mishandelingen door Lil Kleine en uitlekken van de video

Jaimie Vaes over de mishandelingen door Lil Kleine en uitlekken van de video

Vorige week was daar het nieuws dat het Openbaar Ministerie in twijfel trekt of het hoofd van Jaimie Vaes inderdaad door rapper Lil Kleine tussen de deur van zijn auto was geklemd en dat de verdenking is aangepast van zware mishandeling naar een gewone mishandeling.

Ook bleek dat Jaimie Vaes zelf de beelden naar Yvonne Coldeweijer heeft gestuurd en om aan te tonen dat het toch om een zware mishandeling zou gaan, deelde Yvonne het gesprek wat zij had met Jaimie vlak na het incident met Jorik Scholten, zoals de echte naam is van de 28-jarige rapper.

Daarna lag ook Jaimie Vaes weer onder vuur en zij heeft daarop besloten om haar verhaal eenmalig te doen bij Robbert Rodenburg. In de video vertelt ze over het begin van haar relatie tot de huidige situatie betreft de rechtszaak.

Het is even een zit, maar dan heb je wel een beeld van Jaimie's kant van het verhaal. Yvonne kaart in haar Stories aan dat Jaimie toch wel een hoop zaken weg heeft gelaten. Zoals hoeveel drugs Jaimie eigenlijk zelf heeft gebruikt, heeft ze weleens drugs gebruikt waar haar zoon bij is geweest, wat is de reden dat Lil Kleine zijn zoon een jaar lang niet mag zien en heeft Jaimie Jorik gechanteerd met de video in ruil voor een groot geldbedrag. Waarschijnlijk Lil Kleine binnenkort een interview met Lil Kleine als antwoord op deze video.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties