Jaimie Vaes laat nog even foto's zonder broek zien voordat Lil Kleine zijn verhaal dropt

Jaimie Vaes laat nog even foto's zonder broek zien voordat Lil Kleine zijn verhaal dropt

Jaimie Vaes en Lil Kleine zullen waarschijnlijk op aandacht kicken en dan maakt het niet of dit negatieve aandacht is, als ze maar aandacht krijgen. Zo zijn ze als koppel de laatste jaren negatief in het nieuws gekomen en nu ze uit elkaar zijn weten ze dat ook steevast voor elkaar te krijgen.

Vorige week nog Jaimie Vaes die een heel interview heeft gegeven aan Robbert Rodenburg om haar kant van het verhaal te doen, nadat de verdenking is aangepast van zware mishandeling naar gewone mishandeling, en Yvonne Coldeweijer een gesprek heeft gelekt waarin Jaimie het duidelijk heeft dat haar hoofd wel degelijk tussen de deur van een auto heeft gezeten.

Het laatste nieuws is dat Jorik Scholten, zoals de echte naam is van Lil Kleine, een statement heeft gedropt en klaar is voor een comeback met nieuwe muziek. In het statement is de rapper vooral opgelucht dat hij zijn zoontje Lio weer mag zien en noemt hem het allermooiste wat hem is overkomen. Hij dropt zijn eerste track samen met Boef en zal daarop ook zijn verhaal doen.

Jaimie doet daarentegen waar ze goed in is, namelijk haar achterwerk laten zien op wintersport. Kun je deze in ieder geval eens goed bekijken voor de videoclip van Lil Kleine uitkomt en er kwaad wordt gesproken over dit achterwerk.

Via IG/Jaimie Vaes
Via IG/Jaimie Vaes
Via IG/Jaimie Vaes
Via IG/Jaimie Vaes

Statement van Lil Kleine

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties