Ja hoor, we hebben het meisje dat bij Sinterklaas op schoot zat gevonden

Ja hoor, we hebben het meisje dat bij Sinterklaas op schoot zat gevonden

Wij weten ook heus wel waarom jij op het internet zit. En dat is heus niet dat je met die verre neef of nicht in Australië contact wil hebben. Nee, af en toe ben jij op zoek naar wat vrouwkes waarmee je weleens brommers mee zou wielen kiek'n. Geeft niet, dat doet zeker 80 procent van de mannen met een glasvezelverbinding.

Op schoot zitten bij Sinterklaas, walgelijke actie...

En soms helpen wij je daar dan ook nog eens bij. Service van het huis en waarschijnlijk omdat wij ook bij die 80 procent mannen horen. Vorige week zat er in de uitzending van Roddelpraat een meisje bij Sinterklaas Jan Roos op schoot. Daar werd natuurlijk weer schande van gesproken, want bla bla bla seksistisch. Terwijl de dame in kwestie natuurlijk was ingehuurd om op de schoot van Sinterklaas te zitten.

In de laatste aflevering, die met Lies Zhara, wordt nog even aangehaald dat de dame meer van haar schootzit-partijtje had verwacht qua volgers. Tsja, en dat wordt lastig als de socials van de dame nergens zijn vermeld. Doen wij dat maar even en hebben hieronder ook een aantal foto's van Noa Zijlsta, zoals de 19-jarige dame uit Leeuwarden echt heet, op een rijtje gezet. Zo zonder Jan Roos als Sinterklaas is er wel stukken beter naar te kijken.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties