Hoppa! Grand Prix van Zandvoort komende drie jaar live te zien bij de NOS

Hoppa! Grand Prix van Zandvoort komende drie jaar live te zien bij de NOS

Dit is de week dat er beslist gaat worden wie er wereldkampioen in de Formule 1 gaat worden en die strijd gaat zoals je weet tussen Hamilton en onze eigen Max Verstappen. Toch is er ook meer F1 nieuws te melden. De Grand Prix van Zandvoort is namelijk de komende drie jaar live bij de NOS te zien.

Ook heeft de NOS het recht bemachtigd om in het nieuwe Formule 1-seizoen drie minuten van de kwalificatie en een ruime samenvatting van maximaal 15 minuten van iedere Grand Prix uit te zenden.

De samenvattingen zijn samen met interviews, analyses en achtergronden vanaf volgend seizoen te zien in een apart programma over de Formule 1 bij de NOS, zondag tussen 17.15 en 18.00 uur, of later op de avond bij een late race, op NPO 1.

NENT annuleert persconferentie voor Viaplay Nederland

Woensdag 8 december stond de persconferentie van de Nordic Entertainment Group (NENT) in Amsterdam gepland, waarin het Scandinavische bedrijf alles duidelijk zou maken omtrent de komst van Viaplay in Nederland. Zo zou het hele Formule-1 team worden gepresenteerd en ook de prijs van het abonnement zou bekend worden gemaakt. Maar de persconferentie is geannuleerd door het onverwacht overlijden van Gabriel Catrina, CFO van Viaplay/NENT Group.

Wel heeft NENT aangegeven dat het Viaplay-team van Nederland aanwezig is om fysiek vragen te beantwoorden van journalisten. NENT zal zelf woensdag alle belangrijke informatie, zoals de abonnementsprijzen, beschikbare pakketten en de opzet van de Formule 1 in Nederland, bekend maken. Thumbnail via.

Prijs bekend: Viaplay gaat 13,99 euro per maand kosten

Inmiddels is ook de prijs bekend geworden wat Viaplay per maand gaat vragen voor hun diensten, zoals het uitzenden van de Formule 1, maar ook de Duitse Bundesliga, de Premier League en darts. Een abonnement van Viaplay gaat je 13,99 euro per maand kosten.

Ontknoping in Formule 1-titelstrijd Verstappen is komend weekend gratis te zien

Goed nieuws van Ziggo, want de titelstrijd tussen Verstappen en Hamilton is dit weekend in heel Nederland gratis te bekijken.

"Van vrijdag 10 december tot en met maandag 13 december zijn alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race van de Grand Prix van Abu Dhabi in alle Nederlandse tv-huishoudens gratis te zien", laat Ziggo woensdag via de website van VodafoneZiggo weten. "Dat kan via Ziggo Sport op kanaal 14, maar ook via de kanalen van Ziggo Sport Totaal, die te verkrijgen zijn bij nagenoeg alle distributiepartijen in Nederland."

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties