VI heren geven nu ook tips hoe je gratis Formule 1 kunt kijken

VI heren geven nu ook tips hoe je gratis Formule 1 kunt kijken

Waarschijnlijk heb je afgelopen maandag wel naar Veronica Inside gekeken en het programma wordt pas echt leuk als de heren het niet over voetbal hebben. En soms steek je er nog wat van op ook. Zoals afgelopen maandag in het item over dat Viaplay volgend jaar naar Nederland komt.

Je staat er misschien niet zo bij stil, maar dat Ziggo naast de rechten van de F1 heeft gegrepen is wel een dingetje. Vanaf 2022 zullen zij niet langer meer de koningsklasse van de sport uitzenden en zal dit net als de Premier League, Bundesliga en Darts naar zender Viaplay gaan.

Mensen zullen dus in 2022 moeten gaan switchen. En op dit moment is er nog niet veel bekend over de prijzen van Viaplay. Misschien het makkelijkste is wel om een abonnement te nemen bij F1 zelf, want voor 64,99 euro per jaar kun je de livestreams bekijken van alle Grand Prix races. Coole feature is de onboard camera's die je ook kunt bekijken.

"Op bol.com kun je een apparaatje kopen"

Maar we komen weer even terug op de uitzending van VI, want de heren dropten een aantal tips hoe je gratis naar Formule 1 kunt kijken. Zo heeft Johan Derksen een kennis die een kastje op Bol.com heeft gekocht en eigenlijk gratis kijkt naar Formule 1 en de Eredivisie. Het gaat hier om zogenaamde IPTV boxen waarmee je met een juiste abonnement afgesloten bij Mootje op de Rotterdamse Beijerlandselaan heel goedkoop sport kunt kijken. Amazon heeft ze ook. Anyways, VI, kom er maar in met jullie tips om gratis Formule 1 te kijken. Ow, mocht je dit overwegen, regel dan voor wel een goede VPN aanbieder, want legaal is het niet.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties