Gekibbel Lil Kleine en Jaimie Vaes over broodrooster doet denken aan breuk Yolanthe en Jan Smit

Gekibbel Lil Kleine en Jaimie Vaes over broodrooster doet denken aan breuk Yolanthe en Jan Smit

Je kreeg van Lil Kleine en Jaimie Vaes altijd de mooie dingen te zien, zoals de feestjes op Ibiza en de dure vakanties naar Dubai. Uiteindelijk kregen we iets te zien wat ervoor heeft gezorgd dat het tweetal niet meer samen is, namelijk de beelden dat Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, het hoofd van Jaimie Vaes tussen de deur van zijn auto probeerde te proppen.

Maar door het beeld wat zij wilde laten weten aan de buitenwereld kreeg je misschien het idee dat alles glitter en glamour was. Nou, door de rechtszaak van gisteren weet je dat dit niet het geval is, want naast een aantal dure klokkies was de inzet een waterkoker, blender en een broodrooster. Geen grap, je leest het goed. Ook was er iets met een briefje en een mes.

En dat doet natuurlijk weer denken aan de uitspraken van de moeder van Jan Smit, toen de relatie tussen haar zoon en Yolanthe op de klippen was gelopen. Gerda Smit gaf in 2009 een legendarisch interview waarin ze vertelde dat Yolanthe alles, maar dan ook alles, uit huis had meegenomen.

De legendarische quotes van Gerda Smit

Lil' Kleine en Jaimie Vaes naar rechter om broodrooster

Jaimie Vaes over brief met mes

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties