FC Volendam voetballer Tayrell W. verdacht van aanranding en mishandeling in club

FC Volendam voetballer Tayrell W. verdacht van aanranding en mishandeling in club

Het is nieuws in Nederland dat een 20-jarige vrouw in een Amsterdamse club zwaar is mishandeld en aangerand nadat ze enkele versierpogingen had afgewezen. Maar er is nog meer nieuws in deze zaak te melden. De man die wordt verdacht van mishandeling en aanranding is de 20-jarige FC Volendam-speler Tayrell W. Dit heeft de voetbalclub bevestigd aan De Telegraaf. Tayrell zou zichzelf zondag herkend hebben op de beelden die door de politie waren verspreid.

Het 20-jarige slachtoffer was in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 juli in het vip-gedeelte van club Air aan de Amstelstraat in Amsterdam toen ze op een gegeven moment alleen kwam te staan met een onbekende man. De man probeerde haar te versieren, maar daar was de vrouw niet van gediend. Hierop greep de man plots hard haar linkerborst beet.

De vrouw probeerde zich te verzetten, maar werd toen door twee mannen bij haar keel gegrepen. De vrouw kreeg harde klappen tegen haar hoofd. Andere bezoekers en beveiligers hebben de mannen en het slachtoffer uit elkaar gehaald. De vrouw was toen al flink toegetakeld, zo was ze een tand kwijtgeraakt en zat haar mond vol met bloed. Ze voelde ook tijdens de mishandeling haar kaak verschuiven. De kaak was op drie plekken gebroken en de vrouw kreeg tijdens een operatie acht schroeven in haar kaak.

FC Volendam kan nog niet zeggen of de zaak consequenties heeft voor de carrière van W. bij de voetbalclub. ,,We willen nu eerst alle feiten boven tafel en wij ondernemen pas actie als daar reden voor blijkt te zijn”, laat woordvoerder Sonny Sier weten. Nou FC Volendam, een feit is in ieder geval dat de dader er dacht mee weg te komen en pas actie ondernam toen zijn foto in de media werd getoond. Het vorige schandaal met FC Volendam-spelers is nog niet zo lang geleden, namelijk een vermeend seksschandaal in kleedkamer.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties