Beelden van vermeend seksschandaal in kleedkamer FC Volendam gaan hard rond op WhatsApp

Beelden van vermeend seksschandaal in kleedkamer FC Volendam gaan hard rond op WhatsApp

FC Volendam zal de overwinning op FC Den Bosch nog lang zullen herinneren en wel door de geruchten dat er wat gebeurd zou zijn na de wedstrijd in de kleedkamer.

Een aantal spelers zouden na de winst dit hebben gevierd met een aantal dames in de kleedkamers. Dit is niet alleen bij een rondleiding gebleven, maar er zouden tussen een aantal spelers en dames ook het een en ander aan seksuele handelingen zijn verricht. Op zich niets mis mee om een overwinning te vieren, maar de dames zouden ongewild gefilmd zijn tijdens deze handelingen.

En het gevaar van foto's en video's die bij iemand op zijn mobiele telefoon staan is dat deze worden doorgestuurd. En dus is nu het geval dat de beelden van dit vermeende seksschandaal op dit moment als een lopend vuurtje rond gaan op WhatsApp. Dan weet je dus wat je van vrienden doorgestuurd kunt krijgen in je vrienden app-groep.

Een naam die specifiek wordt genoemd is Brian Plat. Hierop heeft de 22-jarige voetballer inmiddels al zijn socials al offline gehaald. De verwachting is dat FC Volendam actie gaat ondernemen, omdat ook zij geschrokken zijn, dat dit op het clubterrein heeft plaatsgevonden. De gebeurtenissen vormen een hoofdpijndossier voor Jan Smit, die binnenkort begint als nieuwe voorzitter van de club. De zanger is deze week vooral bezig met het geven van commentaar bij de uitzendingen van het Eurovisie Songfestival. (Thumbnail via)

Beelden van vermeend seksschandaal in kleedkamer FC Volendam gaan hard rond op WhatsApp
Story via Instagram Reality FBI.
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties