Mannen slaan tand uit mond en breken kaak 20-jarige vrouw na afwijzing in club

Mannen slaan tand uit mond en breken kaak 20-jarige vrouw na afwijzing in club

Man man man, waar gaat het heen met uitgaan in Nederland. Zo is een 20-jarige vrouw zwaar mishandeld en aangerand in een Amsterdamse club nadat ze enkele versierpogingen had afgewezen. Het kwam de vrouw duur te staan, want mannen hebben een tand uit haar mond geslagen en haar kaak gebroken.

Het slachtoffer was in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 juli in het vip-gedeelte van een club aan de Amstelstraat in Amsterdam toen ze op een gegeven moment alleen kwam te staan met een onbekende man. De man probeerde haar te versieren met enkele versierpogingen, maar daar was de vrouw niet van gediend. Hierop greep de man plots hard haar linkerborst beet.

De vrouw probeerde zich te verzetten, maar werd toen door twee mannen bij haar keel gegrepen. De vrouw kreeg harde klappen tegen haar hoofd. Andere bezoekers en beveiligers hebben de mannen en het slachtoffer uit elkaar gehaald. De vrouw was toen al flink toegetakeld, zo was ze een tand kwijtgeraakt en zat haar mond vol met bloed. Ze voelde ook tijdens de mishandeling haar kaak verschuiven.

In het ziekenhuis bleek dat haar kaak op drie plekken was gebroken. Een voortand zat los en een kies was kapot. Diezelfde dag moest het slachtoffer een operatie ondergaan, waarbij ze acht schroeven in haar kaak kreeg. De schroeven moesten zes weken blijven zitten, het slachtoffer moest al die tijd haar tanden op elkaar houden. Ze kon niet goed praten en niet kauwen. De impact van de mishandeling is gigantisch, aldus de politie.

Inmiddels lopen de daders nog gewoon vrolijk rond en kunnen dus ook als ze weer een keer afgewezen worden een andere vrouw mishandelen. Zaak dus dat deze mannen van straat worden gehaald en daarom deelt de politie herkenbare foto's van de daders. Even aangeven dus om een bezoekje aan een club iets veiliger te maken.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties