Het is misschien ook je houding tegenover de politie waardoor scooter op rollerbank gaat

Het is misschien ook je houding tegenover de politie waardoor scooter op rollerbank gaat

Als we even terugkijken op afgelopen week, dan kunnen we misschien wel de conclusie trekken dat het echt je roeping moet zijn om agent te worden. Je krijgt namelijk te maken met mensen die maar van alles roepen en ook met mensen die absoluut geen respect meer hebben voor de hulpdiensten in Nederland.

Eerst hadden we Vonneke Bonneke die maar gewoon zegt dat ze te maken had met een racistische agent, maar wel op een enorme mooie manier door Jan Roos van Roddelpraat op haar nummer werd gezet dat het helemaal geen racisme kan zijn en dat Vonneke Bonneke juist de racist is in deze. Ook het 15-jarige meisje dat geen vervoersbewijs in de trein had is een mooi voorbeeld dat er geen respect meer is voor de gezaghebbende diensten.

En ook in deze beelden van turkoe31 zien we eigenlijk iemand die enorm bijdehand doet tegen de politie. Gelijk camera in de smoel duwen van een agent en vragen naar zijn dienstnummer. Heeft natuurlijk ergens gelezen dat agenten verplicht zijn om dit te doen en gebruikt het eigenlijk om de agenten een beetje te pesten.

Misschien he, is het wel gewoon je houding tegenover de agenten waardoor deze besloten om je scooter even op de rollerbank te zetten. De scooter rookt misschien niet, maar deze persoon wel. Check zeker het einde van de video. Via.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties