15-jarig meisje terecht aangepakt in de trein voor geen geldig treinkaartje

15-jarig meisje terecht aangepakt in de trein voor geen geldig treinkaartje

Omdat er tegenwoordig heel veel dingen worden geroepen over de politie zijn er ook mensen die het idee hebben gekregen dat ze boven de wet kunnen leven. Dat regels die voor heel Nederland gelden, juist niet voor hen gelden. En als je dan op je plek gezet wordt door mensen die de wet moeten handhaven, dan roep je dat dit politiegeweld is.

Een paar voorbeelden afgelopen weekend in de vorm van Vonneke Bonneke die een bepaalde houding had tegenover de politie en waardoor ze 12 uurtjes mocht brommen. En ook het verhaal van Remon Kalloe, waar je echt niet kan ontkennen dat de man voor het verkeerde huis stond en hij op dat moment niet luisterde naar de mensen die aanwezig waren.

Gaan we vandaag een nieuwe aan toevoegen, want ook bij deze video wordt moord en brand geschreeuwd dat het politiegeweld zou zijn. Een 15-jarig meisje zit zonder geldig treinkaartje in de trein. En zelf vind ze dat dit gewoon moet kunnen en wil voor de rest ook niet meewerken met de handhavers in de trein.

Tsja, op een gegeven moment moeten die dan toch wel ingrijpen. Wat zegt een van de omstanders nou? 'Luister, je snapt niet hoe het zit in onze cultuur', hoe dan? Deze opmerking is wel heel erg random. Als dit de jeugd van tegenwoordig is, dan kunnen we ons opmaken voor nog jarenlang aan dergelijke beelden. Gebruik toch maar wat vaker een connie.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties