Dit is de reden dat Glennis Grace nog steeds achter de tralies zit

Dit is de reden dat Glennis Grace nog steeds achter de tralies zit

De ontwikkelingen rondom Lil' Kleine hebben eigenlijk het andere bizarre nieuws van zondag overschaduwd, namelijk dat Glennis Grace (43) is opgepakt na een knokpartij in een supermarkt. Even mee naar bureau, beetje brommen en dan kun je naar huis in afwachting of je eventueel voor de rechter moet verschijnen. Zo gaat dat meestal, maar niet in het geval van Glennis Grace. Die zit op moment van schrijven nog steeds vast. Hoe dan?

Yvonne Coldeweijer heeft een video gemaakt waarin ze uit de doeken doet wat er zich precies in die vestiging van de Jumbo heeft afgespeeld in de Westerstraat in Amsterdam.

Terror Glennis Grace

Een scholier van 17-jaar werkt in deze Jumbo en zag de zoon van Glennis binnenkomen met een e-sigaret. Deze vakkenvuller zei daar wat van tegen de 15-jarige zoon van Glennis. Deze ging daarop door het lint, zoals het uiten van doodsbedreigingen, maar begon ook met winkelmandjes te gooien. Toney heeft ook de vakkenvuller van de Jumbo aangevallen. Jumbo personeel kwam erbij en wilde Anthony de winkel uitwerken. Dat ging niet zo een twee drie en Anthony viel over zijn eigen gegooide mandjes en liep daardoor een schram op in zijn gezicht. De politie is er toen bijgehaald en Anthony is na een verhoor weg gegaan. Waarschijnlijk naar zijn moeder toe.

En thuis heeft hij het verhaal opgehangen dat hij is mishandeld door mensen van de Jumbo. Glennis Grace heeft daarop een kleine knokploeg samengesteld en is naar de Jumbo gehaald om 'stennis' te schoppen. Niet om netjes te vragen wat er nu precies gebeurd is en of haar eigen zoon eventueel schuld heeft. Nee, Glennis heeft overal mensen vandaan getrokken en begon te slaan en te schreeuwen. Medewerkers van de Jumbo hebben op de overvalknop gedrukt en toen kwam weer de politie. Dan ga je af hoor als bekende zangeres. Zeker omdat de advocaat van Glenda Hulita Elisabeth Batta, zoals Glennis Grace echt heet, heeft gezegd dat Glennis zichzelf niet kan herkennen in dit verhaal.

Johan reageert op aanhouding: 'Who the f*ck is Glennis Grace?’

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties