De beste '1 April' grappen van 2024: Spannend Feyenoord speeltje, Rookworst Drive Thru en aangespoelde orka

De beste '1 April' grappen van 2024: Spannend Feyenoord speeltje, Rookworst Drive Thru en aangespoelde orka

En dan is het ineens alweer 1 april. De dag dat je wakker moet zijn, want het is traditie dat mensen elkaar op 1 april voor de gek proberen te houden. Niet alleen mensen proberen elkaar ergens in te laten stinken, maar bedrijven doen ook flink hun best om hun klanten op het verkeerde been te zetten en daar zitten dit jaar weer echte pareltjes tussen. We hebben dan ook weer de beste van 2024 op een rijtje gezet

Happy Italy opent eigen kinderopvang

Happy Italy en haar restaurants staan al bekend om haar gastvrijheid en kindvriendelijkheid, maar daar gaan ze een schepje bovenop doen. Zo openen ze binnenkort de deuren van Happy Bambini, kinderopvang in de restaurants. Zo jammer dat dit een 1 april grap is, want anders kon je 's ochtends je kind brengen en aan het einde van de middag pas ophalen. Daar zou de keten echt punten mee scoren.

JOZO Zout komt met zitzak

Ook dit is er eentje die je misschien wel wil hebben, namelijk een JOZO zitzak, waarmee je erbij zit als een echte zoutzak. De aankondiging moet je met een beetje zout nemen, want is ook een 1 april grap.

De beste '1 April' grappen van 2024: Spannend Feyenoord speeltje, Rookworst Drive Thru en aangespoelde orka

Chauffeur laat klep open staan, straat vol blikjes

Stelz wil ons doen geloven dat één van hun chauffeurs de klep van de vrachtwagens open heeft laten staan en dat daarna een straat bezaaid lag vol blikjes Stelz. Op andere beelden is te zien dat studenten de blikjes zijn gaan oprapen en zich klaar maken voor een geweldig feestje. Helaas, 1 april. Wel hebben de studenten een goed feestje kunnen vieren, want die zijn waarschijnlijk rijkelijk betaald om mee te werken aan deze marketingactie.

Gall & Gall introduceert likeur met Zaanse mayo

Sommige mensen doen echt overal mayonaise bij en zouden waarschijnlijk in de rij staan voor een Zaanse-mayo-likeur. Deze mensen moeten we dan ook teleurstellen, want de Zaanse mayo-likeur is ook een 1 april grap.

De beste '1 April' grappen van 2024: Spannend Feyenoord speeltje, Rookworst Drive Thru en aangespoelde orka

Adidas komt met schoenendoos ‘sneakers’

Ook de mensen die helemaal hip over straat willen met sneakers in de vorm van een schoenendoos zullen zelf moeten gaan knutselen, want Adidas heeft vooralsnog echt geen plannen om deze schoenen op grote schaal in productie te brengen.

adi 1
Op het plaatje klikken voor meer foto's.

HEMA komt met worst-drive-in

Nee joh, dit wil je. Een drive-thru waar je die heerlijke rookworst van de HEMA kunt scoren. je weet wel zo'n worst tussen een broodje met saus en wat je dan heerlijk de rest van de dag opboert. Hopelijk openen ze bij het hoofdkantoor hun ogen en kunnen we eind april al door de drive thru voor een broodje rookworst.

KLM onthult naam van toestel A321 NEO

Ons advies aan de KLM is om dit gewoon echt te doen, want dan kun je blijven lachen op buitenlandse vliegvelden hoe ze struikelen over het uitspreken van de naam van het toestel.

Jumbo komt met Appeltaartaas

Wij zijn waarschijnlijk echt met open ogen in de 1 april van de Jumbo getrapt, want wij dachten dat Appeltaartkaas echt verkrijgbaar was in de winkel.

Coolblue organiseert nationale Belletjestrekdag

Het echte belletje trekken is er niet meer met al die slimme deurbellen en daarom organiseert Coolblue op 1 april nationale Belletjestrekdag. Je kunt je deurbelcam afplakken met een sticker, zodat kinderen zien dat ze bij jou wel aan mogen bellen.

Toch komen in Rotterdam: De Satisfeyenoord

Feyenoorders gaan heel ver in hun liefde voor de club. En dat kunnen ze nu ook meenemen in de slaapkamer, want Het Rotterdamse Warenhuis komt met een speeltje voor in de slaapkamer voor echte Feyenoorders, namelijk de Satisfeyenoord.

De beste '1 April' grappen van 2024: Spannend Feyenoord speeltje, Rookworst Drive Thru en aangespoelde orka

Orka aangespoeld in Belgische Koksijde

Ook in België doen ze aan 1 april en daarom waren er veel mensen op het strand van de gemeente Koksijde te vinden. Op social media had de gemeente namelijk laten weten dat er een orka was aangespoeld.

De beste '1 April' grappen van 2024: Spannend Feyenoord speeltje, Rookworst Drive Thru en aangespoelde orka

Peter Gillis opent nieuw vakantiepark in Maastricht

Peter Gillis heeft een stuk grond in Maastricht gekocht en gaat daar een luxe vakantiepark bouwen. "Met een luxe wellness, een luxe zwembad, alles erop en eraan", vertelt hij bij Wat is loos in Mestreech. Op eerste paasdag heeft hij met de makelaar gesproken en op tweede paasdag is de handtekening gezet. Tuurlijk Peter.

Easytoys opent niet overal een winkel

Easytoys, het bedrijf dat ervoor zorgt dat je niet alleen kunt slapen in de slaapkamer, had aangekondigd dat ze op veel plaatsen in Nederland nieuwe winkels zouden openen. Ideaal voor mensen die in de winkel eerst willen passen voordat ze iets op het internet bestellen. Veel mensen stonken er met open ogen in en worden vandaag helaas teleurgesteld.

Netflix update waarom niemand om heeft gevraagd

De 1 april grap van Netflix is er dit jaar ook eentje die je best weleens in het echt zou willen hebben, namelijk ondertiteling in onder andere het Haags, Brabants of met Amsterdamse afkortingen. Via.

Peter Gillis vraagt Wendy van Hout ten huwelijk

Wij denken dat dit een 1 april grap is, maar het kan natuurlijk ook zomaar eens echt zijn dat Peter Gillis zijn plakplaatje Wendy van Hout ten huwelijk heeft gevraagd. Een beetje positief nieuws kan Peter wel gebruiken in zijn leven, want er worden nogal wat parken gesloten.

De beste '1 April' grappen van 2024: Spannend Feyenoord speeltje, Rookworst Drive Thru en aangespoelde orka
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties

Net binnen

Patser gooit al zijn achter de fietsenstalling opgedane ervaring in de strijd

De werking van een slotmachine is gebaseerd op een Random Number Generator (RNG). Deze RNG zorgt ervoor dat de symbolen op de...

En dan kom je er ineens achter dat je al 6 uur naar dezelfde video van Bad Gyal zit te kijken

Alba Farelo Solé kwam op 7 maart 1997 ter wereld en deze Spaanse dame is veel beter bekend als Bad Gyal. Ze is een zangeres,...

Vakwerk: ook weleens lekker als alles perfect gaat

In het verleden hebben we vaak aangeraden om professionele vaklui in te huren voor bepaalde klussen, gewoon omdat dit op lang...

Boys moeten nog veel leren, want denken dat met brommers door school rijden examenstunt is

De kiddo's die op het Aloysius zitten moeten misschien nog maar even terug naar de schoolbanken om eens een echt goede brains...

Laatste optreden Amy Winehouse gaat rond nu film 'Back to Black' in bioscopen draait

Als je een keertje wat anders wil zien in de bioscoop dan griezels of helden die de wereld redden, dan draait er sinds deze w...

Lees meer