Daniela heeft gehoord dat bijstands mensen een asielzoeker in huis moeten nemen

Daniela heeft gehoord dat bijstands mensen een asielzoeker in huis moeten nemen

Dat het op dit moment niet zo goed gaat met Nederland is echt een feit. Je moet bijna je hypotheek verhogen om een volle tank in je auto te gooien en het is natuurlijk ook bizar dat commerciële organisaties grote festivals zonder problemen op kunnen tuigen in bijvoorbeeld Biddinghuizen, maar dat Artsen zonder Grenzen in moet grijpen bij het azc in Ter Apel.

Hebben we het niet eens gehad over de prijzen in de supermarkt die ook enorm hard aan het stijgen zijn en mensen die letterlijk de afgrond in worden geduwd, omdat de energierekening sneller stijgt dan een raket van SpaceX.

Tiktokker Daniela is er ook helemaal klaar mee. Sterker nog, ze is piswoest. Zeker nu ze heeft gehoord dat mensen die in de bijstand zitten een asielzoeker in huis moeten nemen. Wat ze helemaal stuitend vindt is dat als er te veel asielzoekers in een huis zitten, dat dan de bijstands mensen uit het huis moeten vertrekken.

We hebben nog nergens kunnen lezen over deze plannen, dus het kan best weleens zo zijn dat Daniela een fabel de wereld in helpt. In ieder geval gaat de video van Daniela heel hard rond en krijgt ze veel bijval van mensen die haar boosheid delen. Via.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties