Dame heeft wilde nacht gehad met ene 'Jeroen' en zoekt hem nu

Dame heeft wilde nacht gehad met ene 'Jeroen' en zoekt hem nu

Ene Jeroen is even de spreekwoordelijke Sjaak. Zo ontmoette Jeroen een leuke dame in de bar en na veel praten en drinken werd het feestje voortgezet in een hotel. Jeroen en deze dame hebben flink veel beweging tussen de lakens gehad en de vrouw in kwestie noemt het zelfs 'magisch'. Een viel haar wel op en dat is dat Jeroen haar soms per ongeluk Sophie noemde. Misschien een ex van Jeroen.

Maar er is een reden dat Jeroen gezocht wordt, want de onenightstand heeft als resultaat dat ze nu met zijn drietjes zijn. Een soort van 'Jeroen niet doen' dus, maar dan met blijvend eindresultaat.

Anne heeft een oproep in de bar opgehangen waar het allemaal is gebeurd. En op deze oproep staat dat ze nu echt deze lange donkerblonde Jeroen wil vinden, want hij moet zijn vaderrol natuurlijk wel op zich nemen na zo'n stomende nacht.

Oproep hangt in de bar

Dame heeft wilde nacht gehad met ene 'Jeroen' en zoekt hem nu

Boze vrouw...

Toch wel geniaal gedaan als je naar de website waarispapajeroen.nl bent gegaan en daar las dat zijn vrouw Sophie achter de avonturen van een vreemdgaande Jeroen is gekomen. Gevalletje WhatsApp open laten staan.

Screenshot website waarispapajeroen.nl
Screenshot website waarispapajeroen.nl

Doorgeklikt naar de foto's op waarispapajeroen.nl?

Zeker even doorklikken naar de foto's, want zijn vrouw Sophie heeft wraak genomen. En dan wordt het allemaal in één keer duidelijk. Kun je als Jeroen die laatst op een ander grasveldje hebt liggen spelen weer even rustig ademhalen. Zeker geniaal gedaan. (Thumbnail via)

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties