Dame heeft regels voor de man met wie ze een relatie heeft

Dame heeft regels voor de man met wie ze een relatie heeft

Toch wel een van de toverwoorden als het gaat om het ontmoeten van nieuwe mensen met wie het misschien wel klikt om een relatie te beginnen, is het woordje 'Red Flag'. Zogenaamde aanwijzingen dat de persoon in wie je eventueel geïnteresseerd bent een beetje normaal is en dat je niet je kostbare tijd in iemand investeert die toch eigenlijk een dwangbuis nodig heeft en thuishoort in een gesticht. Oftewel korter samengevat, 'Never Stick Your D*ck In Crazy'.

Deze jongen is ook bezig om via Snapchat het een en ander te regelen, maar daar dient zich een duidelijke rode vlag aan. De meid heeft namelijk regels voor de man met wie ze een relatie heeft.

Niet kijken naar wedstrijden van Feyenoord kunnen we nog enigszins inkomen, maar als ze haar periode heeft, dan word er ook nog van je verwacht dat je het harige bord aflikt. Eh, WTF! En puntje twee, de toevoeging familie, zus/nicht... Heeft deze dame een relatie gehad met iemand uit Urk of Volendam en door die relatie de nodige trust issues opgelopen? Kortom, dit lijstje is één grote 'Red Flag'. Via.

picture vk picture vk dame heeft regels voor de man met wie ze een relatie heeft 01
picture vk picture vk dame heeft regels voor de man met wie ze een relatie heeft 02
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties