Breaking Bad is eenmalig terug om PopCorners te promoten tijdens Super Bowl LVII

Breaking Bad is eenmalig terug om PopCorners te promoten tijdens Super Bowl LVII

Zondag 12 februari of net na middernacht op maandag 13 februari bij ons is het weer tijd voor het belangrijkste potje American Football van het jaar. In het State Farm Stadium te Glendale, Arizona is het dan tijd voor Super Bowl LVII. Wie er dan gaan spelen? Men gaat uit van de Kansas City Chiefs en de Philadelphia Eagles. Het zal ons verder jeuken.

Voor de meeste van ons is de Super Bowl eigenlijk alleen interessant om uit te vinden welke commercials er voorbij gaan komen en wie de halftime show mag verzorgen. Dit jaar is dat Rihanna en waarschijnlijk zal ze wel wat celeb collega’s meenemen waardoor het weer een groot spektakel zal worden.

Om in de hoek van de commercial alvast af te trappen. Het klassieke Breaking Bad duo Jesse Pinkman en Walter White a.k.a Heisenberg is eenmalig terug om wat zoutjes te promoten. PopCorners zijn de meth van nu en de heren doen dunnetjes over waar ze zo goed in waren tijdens de hoogtij dagen van de serie. Oh en Tuco Salamanca is wederom een gretige afnemer.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties