Bikelife meeting in Emmen erg gezellig: "Pak je wapen, schiet dan!"

Bikelife meeting in Emmen erg gezellig: "Pak je wapen, schiet dan!"

Het was zondagmiddag 9 oktober gezellig in Emmen. Er was namelijk een scootermeeting gaande en de politie werd opgetrommeld om eens te gaan kijken of er daadwerkelijk scooteroverlast was. Een motoragent kwam vervolgens als eerste en als enige te plaatse. Hij controleerde een 20-jarige bestuurder van een motorscooter. Deze bleek geen rijbewijs te hebben en de scooter heeft ook geen kenteken. Genoeg redenen dus om over te gaan tot een inbeslagname.

Maar dat was ook weer niet helemaal de bedoeling volgens scooterboys en dan ontstaat er een situatie waar je als agent liever niet in zit. De scooterboys intimideren de agent. De situatie wordt nog dreigender en de agent weet goed zijn geduld te bewaren.

De politie heeft laten weten dat de agent bij deze situatie letsel heeft opgelopen en heeft inmiddels ook aangifte gedaan. Ook is de politie op zoek naar de persoon die letsel heeft aangebracht en naar de persoon die in alle tumult de scooter die in beslag zou worden genomen mee heeft genomen. Hopelijk heeft de politie al Tik Tok ontdekt, want zoeken op de juiste tags en je hebt zo de capuchonboys gevonden.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties