Beelden tonen aan dat voor moord aangeklaagd Only Fans model haar vriend vaker mishandelde

Beelden tonen aan dat voor moord aangeklaagd Only Fans model haar vriend vaker mishandelde

Het Only Fans model Courtney Clenney kwam in april in het nieuws, omdat ze haar vriend Christian Obumseli zou hebben doodgestoken. Destijds gingen er beelden rond van Courtney dat ze bedekt was met bloed.

Opnieuw zou er beelden opgedoken en op deze beelden is te zien dat Courtney Clenney haar vriend Christian Obumseli mishandelde. Deze beelden zijn opgenomen een paar maanden voor de moord.

Volgens het arrestatiebevel heeft een beveiligingscamera gericht op een lift de mishandeling vastgelegd die in februari van 2022 heeft plaatsgevonden. Op de beelden is te zien dat Courtney niet haar verdieping aan kan drukken en daarna botviert ze haar frustraties op het schermpje van de lift. Haar vriend Christian loopt achter haar aan en probeert haar te kalmeren. Dat heeft het tegenovergestelde effect en Courtney draait zich om en begint hem te slaan.

Vorig jaar juli werd Courtney ook al gearresteerd in Las Vegas voor huiselijk geweld. Er werd aanvankelijk nog gedacht toen het nieuws in april bekend werd dat het zelfverdediging zou zijn van Courtney, maar alle bewijzen die naar buiten komen wijzen misschien toch in een andere richting.

Only Fans model aangeklaagd voor doodsteken van haar vriend

Foto's van Instagram model Courtney Clenney

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties