Aimee heeft altijd een wintervacht en laat dit ook graag zien op OnlyFans

Aimee heeft altijd een wintervacht en laat dit ook graag zien op OnlyFans

Maak kennis met de 21-jarige Aimee. Ze heeft op Instagram bijna 55.000 volgers, maar nog veel belangrijker voor haar, ook veel betalende fans op het platform OnlyFans. En dat brengt natuurlijk weer veel brood op de plank.

Zo verdient ze haar geld met gewaagde foto's en haar fans zullen waarschijnlijk een bepaalde fetish hebben. Aimee weigert namelijk om haar lichaamshaar af te scheren. Beenhaar, schaamhaar en okselhaar laat ze groeien en toont ze ook aan iedereen die het wil zien.

Aimee heeft heel wat fans die dol op haar wintervacht zijn en van haters ligt ze naar eigen zeggen niet wakker. Aimee vindt haar bosjes haar sexy: "Ik heb letterlijk elke grap en verwijten gehoord over het feit dat ik een vrouw ben met schaam- en okselhaar. Ik vind het vaak behoorlijk grappig hoe mensen reageren over een beetje haar, het is letterlijk maar haar."

“De meeste mensen zeggen dat ik walgelijk en onhygiënisch ben of dat mijn bosjes niet fijn zijn om naar te kijken. Of ik hoor ook vaak dat mannen mijn ‘jungle nooit willen verkennen’. Ik moet altijd lachen om dergelijke reacties. Vanaf 14-jarige leeftijd heb ik mijn lichaamshaar laten groeien. Ik zag dat jongens geen scheermes gebruikte en ik dacht "waarom moet ik dat wel doen, we zijn toch beide mensen?”

Aangezien er dus een markt is voor vrouwen met een wintervacht, hebben we ook een aantal foto's van Aimee op een rijtje gezet. Via Clint.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties