OnlyFans model Courtney Clenney bedekt met bloed na doodsteken van haar vriend

OnlyFans model Courtney Clenney bedekt met bloed na doodsteken van haar vriend

Bizar verhaal uit Miami waar het 25-jarige influencer en OnlyFans model Courtney Clenney haar vriend zou hebben doodgestoken in hun appartement. Courtney is op verdenking van moord gearresteerd.

Influencer en model Courtney Clenney, ook wel bekend als Courtney Tailor, belde zondagmiddag vanuit haar appartementcomplex naar de politie. Bij aankomst trof de politie haar vriend gewond aan. De 27-jarige Christian Obumseli was één keer in zijn nek is gestoken. De hulpdiensten brachten hem naar het ziekenhuis, waar hij vervolgens is bezweken aan zijn verwondingen.

De politie heeft laten weten dat ze na de moord Courtney Clenney hebben overgebracht naar een psychiatrische inrichting. Daar zou ze hebben gedreigd om zichzelf van kant te maken. Wat er precies is gebeurd is nog niet helemaal duidelijk. “We weten dat er een fysieke woordenwisseling tussen hen was voordat hij werd neergestoken”, zei een woordvoerder van de politie van Miami.

Op social media gaan beelden rond waarop een bebloede Courtney is te zien die geboeid op de grond zit en met agenten praat.

Instagram foto's van Courtney Clenney

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties