Beelden opgedoken van vechtpartij bij Antwerpse Club IKON waarbij Nederlander is omgekomen

Beelden opgedoken van vechtpartij bij Antwerpse Club IKON waarbij Nederlander is omgekomen

Op sociale media zijn videobeelden opgedoken van de vechtpartij die in de nacht van zaterdag op zondag is uitgebroken bij Club Ikon in Antwerpen. Bij deze vechtpartij is een 20-jarige Nederlander omgekomen, nadat hij werd neergestoken door één van de vechtersbazen. De twee groepen waren na sluitingstijd door het personeel van IKON naar buiten gezet, omdat ze in de club al ruzie hadden gemaakt.

Op de beelden die rondgaan is te zien hoe twee groepen jongeren elkaar te lijf gaan in de buurt van Club Ikon. En worden veel trappen en slagen uitgedeeld en enkele mensen belanden op de grond. Ook een meisje mengt zich in het gevecht en probeert de vechtersbazen uit elkaar te trekken. Zij moet het ook ontgelden en wordt tegen de grond geslingerd.

Tijdens de vechtpartij moet één van de betrokkenen een mes hebben getrokken en de 20-jarige Nederlanders hebben neergestoken in zijn zij. Van deze verwondingen gaan ook beelden rond op social media en daarop is een heel groot gat in de zijkant van zijn lichaam te zien. Deze beelden zijn te schokkend om te plaatsen.

De politie probeert zicht te krijgen in de omstandigheden die tot deze steekpartij hebben geleid. Zeven personen, waaronder de gewonde, zijn overgebracht naar het politiekantoor voor verhoor en hun mogelijke betrokkenheid bij de feiten. Het gaat om jonge twintigers. De beelden van de vechtpartij kun je hier bekijken. Let op, beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Beelden opgedoken van vechtpartij bij Antwerpse Club IKON waarbij Nederlander is omgekomen
Even op het plaatje klikken om de beelden te bekijken. Let op, schokkende beelden.
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties