Video laat zien hoe 17-jarige automobilist expres gepensioneerde man aanrijdt in Las Vegas

Video laat zien hoe 17-jarige automobilist expres gepensioneerde man aanrijdt in Las Vegas

Er zijn beelden opgedoken waarop is te zien hoe de 64-jarige Andreas Probst, een gepensioneerde agent, expres aan wordt gereden door een 17-jarige automobilist terwijl hij aan het fietsen is op een weg in Las Vegas.

De heftige video ging afgelopen weekend viraal. Je hoort de bestuurder aan zijn vrienden vragen of ze klaar en één van hen filmt alles en lacht.

Ze scheuren langs andere auto's en je hoort hen schelden. Op een gegeven moment rijden ze achter een man in een rood shirt op een fiets. Met wat aanmoediging van zijn vrienden rijdt de bestuurder de fietsstrook op, toeters en botst keihard tegen de achterkant van de fiets. De arme fietser vliegt door de lucht. De vriend blijft filmen terwijl Andres op de grond ligt.

Andreas werd naar het ziekenhuis gebracht, maar is daar helaas overleden aan zijn verwondingen. Die 17-jarige jongen werd diezelfde dag nog opgepakt, omdat ze dachten dat hij was doorgereden na een ongeluk. Later werd hij dus aangeklaagd voor moord vanwege het bewijs hiervoor in de video.

Andreas was naar Las Vegas verhuisd nadat hij in 2009 met pensioen ging als politiechef in de plaats Bell in de Amerikaanse staat Californië. Onlangs was er een herdenking voor Andres, omdat hij 35 jaar bij de politie had gewerkt.

Nevada is trouwens een van de 27 staten die de doodstraf toestaat. Echter, de staat heeft sinds 26 april 2006 daadwerkelijk geen executie meer uitgevoerd. Misschien tijd om deze chauffeur en zijn bijrijders wel de doodstraf te geven, want dit is gewoon iemand executeren met een auto. De video kun je hier bekijken. Let op, schokkende beelden.

Video laat zien hoe 17-jarige automobilist expres gepensioneerde man aanrijdt in Las Vegas
Op het plaatje klikken om de beelden te bekijken. Let op, schokkende beelden.
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties