Beelden gaan rond van woedende Mathieu van der Poel die tienermeiden 'aanvalt' in Australie

Beelden gaan rond van woedende Mathieu van der Poel die tienermeiden 'aanvalt' in Australie

Er is nogal veel te doen rondom wielrenner Mathieu van der Poel. Zo heeft hij in Australie een boete opgelegd gekregen, omdat hij twee tienermeiden zou hebben aangevallen die hem 's avonds uit zijn slaap hielden. En dat is natuurlijk not done als je jezelf aan het voorbereiden bent op het WK wielrennen.

Het blijkt dat de meiden zelf beelden hebben verspreid via het internet en daarop is duidelijk te zien wat er gebeurde afgelopen zaterdagavond op de gang van het Novotel.

De dames komen uit een ander gedeelte van Australie en waren op vakantie in Sydney. Op een van de video's is te zien dat de meiden bij Van der Poel aankloppen, waarna de Nederlander direct zijn deur opendoet en er in zijn boxershort achteraan gaat. De beelden zijn wat onduidelijk, maar er is te zien dat hij over een bed springt en duidelijk niet gediend is van een paar kloppende tienermeiden aan zijn deur. Daarna stopt de video abrupt.

Er zouden 3 video's zijn en op andere beelden is te zien dat Van der Poel een woordenwisseling heeft met de drie meiden. Zo zegt hij tegen de meisjes dat het voor hen een spelletje is, maar dat hij de volgende dag een belangijke wedstrijd voor de boeg heeft. Ook zegt hij tegen de ouders dat het niet de eerste keer is dat de meisjes hebben aangeklopt. Die middag en avond schijnen ze dat ook al te hebben gedaan. Hij krijgt vooral veel scheldwoorden als weerwoord en het verwijt dat hij een klap heeft uitgedeeld.

Van der Poel vertelt de ouders dat hij niemand heeft aangeraakt, waarop een vrouwenstem reageert met: 'Houd je kop, het staat op camera'. Van der Poel reageert door te zeggen dat ze dat dan maar moeten laten zien, de vrouw gaat daar weer op in door te zeggen dat die niet in haar kamer mag komen. De Nederlander stelt vervolgens dat ze niet drie uur lang op zijn kamer mogen kloppen, waarna de vrouw aangeeft dat hij hen bedreigd heeft en dat de politie onderweg is.

Mathieu van der Poel veroordeeld voor belagen minderjarige meisjes in hotel

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties