BAM! Black Friday ‘2 plus 1 gratis’ actie op spelletjes om tijdens de feestdagen te spelen

BAM! Black Friday ‘2 plus 1 gratis’ actie op spelletjes om tijdens de feestdagen te spelen

Voordat we aan de gezellige decembermaand beginnen is er nog iets anders dat op de agenda staat, namelijk Black Friday. De dag waarop het korting regent en de dag waarop je mooie aanbiedingen kunt scoren. Zo zit je over een paar weken verplicht met je familie en onze tip is om deze door te komen met gezellige spelletjes. We hebben hieronder een aantal van die spelletjes op een rijtje staan, maar ze zijn nu ook extra voordeling.

Bol.com heeft namelijk een 2 plus 1 gratis actie tijdens Black Friday en dat is de uitgelezen kans om drie van deze games in huis te halen voor de feestdagen. Je blijft natuurlijk wel een Nederlander en die zijn gek op korting en mooie acties.

We leggen het nog één keer uit. De spellen Ticket to Ride Europe, Jungle Speed, Exploding Kittens en Perudo zijn nu verkrijgbaar in de actie 2 plus 1 gratis. Dus 3 halen, 2 betalen. We wensen je alvast veel plezier met het spelen van de spellen tijdens de feestdagen.

Speel Ticket to Ride Europe tijdens oud en nieuw

Leg als eerste jouw treinroute neer en verzamel de meeste om je familie te verslaan in dit spel.

Van de steile rotsen van Edinburgh naar de zonverlichte dokken van Constantinopel en van de stoffige straatjes van Pamplona naar het winderige station van Berlijn. Ticket to Ride Europe neemt je mee op een nieuw treinavontuur door de grootste steden van Europa tijdens de eeuwwisseling. Waag je aan een reis door de donkere tunnels van Zwitserland? Ga aan boord van een veerboot over de Zwarte Zee? Of richt prachtige treinstations op in de grote hoofdsteden van de oude rijken? Jouw volgende stap maakt je misschien wel de grootste treinmagnaat van Europa! All Aboard! En niet vergeten om af en toe een oliebol op te peuzelen.

BAM! Black Friday ‘2 plus 1 gratis’ actie op spelletjes om tijdens de feestdagen te spelen
Klik op het plaatje om Ticket to Ride Europe in huis te halen. Bekijk ook de 3 halen 2 betalen actie.

Laat je blufkunsten zien met Perudo

Ben jij de grootste bluffer? Laat het zien met Perudo! Perudo is een verrassend, eenvoudig en snel blufspel vol spanning.

Schud de dobbelstenen in je beker, draai hem om op tafel, gluur naar je eigen score en gok hoeveel dobbelstenen van een bepaald getal minimaal op tafel liggen. Perudo win je door het beste te bluffen en door goed te gokken wat de andere spelers hebben gegooid. Ervaar de spanning van dit eeuwenoude blufspel!

BAM! Black Friday ‘2 plus 1 gratis’ actie op spelletjes om tijdens de feestdagen te spelen
Klik op het plaatje om Perudo te bestellen

Laat je snelle handen zien met het kaartspel Jungle Speed

Zorg dat je op Eerste Kerstdag eerder dan je familie de totem grijpt en speel je kaarten zo snel mogelijk weg bij Jungle Speed! Blijf geconcentreerd en hou de kaarten die door jouw familieleden aka tegenstanders worden getrokken goed in de gaten! Concentratie en reactietijd zijn van grote waarde bij dit spel. Het snelle spel is makkelijk te leren en blijft uitdagend! Kijken of jij je kunt onderscheiden van je familie of vrienden in de chaos?

BAM! Black Friday ‘2 plus 1 gratis’ actie op spelletjes om tijdens de feestdagen te spelen
Even op het plaatje klikken om Jungle Speed te scoren.

Een potje Exploding Kittens voor het gourmetten

Het te gekke kaartspel Exploding Kittens, dat een combinatie is van Russisch Roulette en schaken.

Doel van het spel is net zo lang te overleven totdat je de laatste speler bent. Eigenlijk is het spel heel simpel: wanneer je aan de beurt bent, speel je je “actiekaarten” zoals Ontmantel en Voorspel de Toekomst om de Exploding Kittens te ontlopen. De ene kaart gebruik je om een tegenstander te vloeren, een andere gebruik je om een aanval af te weren. En als je de juiste combo speelt, kun je een aanval uitvoeren die het aantal spelers met één doet afnemen: KABOEM! Exploding Kittens is bekend van de meest succesvolle Kickstarter campagne en zorgt gegarandeerd voor veel hilariteit. (thumbnail via)

BAM! Black Friday ‘2 plus 1 gratis’ actie op spelletjes om tijdens de feestdagen te spelen
Even op het plaatje klikken om Exploding Kittens te bestellen
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties

Net binnen

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: "Jij bent echt zo'n Vlaardingse hork"

Mocht je nu al een tijdje droogstaan en alleen een geslaagde date hebben met je rechterhand, dan moet je misschien ook naar h...

Gewoon een verzameling hilarische foto's #1878

Hoppa! Je bent weer over de helft van de week heen. Eventjes stilstaan bij wat je allemaal dit weekend uit wil vreten en zorg...

Aussie dacht een rustig plekje voor snuif-fuif gevonden te hebben

Was het vroeger vooral iets voor de snelle reclame-boys, kale hak gabbers en vervelende yuppen uit de grote steden, vandaag d...

Stefan Pop vertelt over die keer dat hij zijn nichtje nogal dubieus op de tv voorbij zag komen.

Weet niet iedereen, maar in Nederland hebben we best een aardige scene vol stand-up-comedians. Veel van de mensen die je kent...

Wait What: Supermarkt Jumbo heeft appeltaartkaas

De nieuwe trend op het gebied van eten schijnt op dit moment 'appeltaartkaas' te zijn. Kelley maakte er een video over en sin...

Lees meer