Australiër gaat surfen met zijn python

Australiër gaat surfen met zijn python

Australiërs zijn een beetje anders. Ze vinden andere dingen leuk, ze hebben andere gebruiken en als een Australische dame begint te praten, hangen wij aan haar lippen. Maar deze Australiër was iets té anders. Deze meneer heeft namelijk een boete gekregen van ongeveer 1400 euro omdat hij aan het surfen was met.. *tromgeroffel* zijn python. Nu zou niemand daar last van hebben als hij het in zijn eentje deed, maar hij was zo slim om het op sociale media te zetten.

In een video zie je de surfer met een python om zijn nek. Hij surfte bij Rainbow Bay aan de Gold Coast van Australië. Dat ligt ten zuiden van Brisbane. Huispython Shiva is volgens hem al minstens tien keer met hem mee geweest op de surfplank, en daar heeft de Australische overheid nu meer dan genoeg van. Wil je met je huisdier surfen, dan moet je daar een speciale vergunning voor hebben, zegt het ministerie van Milieu van de staat Queensland. Volgens het ministerie veroorzaakt zo’n uitje nogal wat stress bij de slang.

Je moet er maar van houden om deze als een ketting te dragen, want ze staan erom bekend dat ze zich om hun prooi wikkelen en zich aan te trekken tot de prooi stikt en uiteindelijk sterft. Heel gezellig allemaal. Trouwens, als je met je hamster Arie op een surfplank in Australië wil staan, mag het ook niet. Zouden we best wel willen zien. Een hamster op een surfplank.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties