5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 45 van 2022)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 45 van 2022)

Alle nieuwe series en films worden door alle streamingdiensten constant onder onze aandacht gebracht. Zo weet je in één oogopslag wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn. Helaas verdwijnen daardoor de grootste aanraders vaak van je radar. En dat is toch soms wel een nadeel als je aan een nieuwe serie of film wil beginnen en je dus iets kiest wat je minder leuk vindt dat iets wat in het archief is verdwenen.

Maar dat hoeft helemaal niet, want in samenwerking met Streamwijzer zetten wij wekelijks 5 parels van Netflix, HBO Max en Disney+ op een rijtje.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 45 van 2022)

5. Money Monster (film, 2016) – HBO Max

Op dit moment schitteren George Clooney en Julia Roberts in de gloednieuwe romcom Ticket To Paradise, maar eerder werkten de twee ook al samen voor de thriller Money Monster. Hierin spelen ze de rollen van presentator Lee Gates en producent Patty Fenn, die al jaren bij een bekend tv-programma werken. Het begint allemaal als een verbolgen investeerder de studio binnenstormt en deze met geweld overneemt omdat hij door Lee’s adviezen alles verloren is. Patty en Lee moeten de waarheid achterhalen én de hectische situatie zien te overleven.

Bekijk direct Money Monster op HBO Max

4. Black Sands (serie, 1 seizoen) – Disney+

In 2021 verscheen de IJslandse serie Black Sands op Disney+. We volgen hierin Anita, een recherche-inspecteur die na haar gedwongen ontslag terugkeert naar haar geboortestad Reykjavik. Eenmaal daar moet ze de moord onderzoeken op een jonge vrouw, waar vermoedelijk een seriemoordenaar achter zit, terwijl ze ook zelf zo haar problemen heeft. Haalt haar duistere verleden haar uiteindelijk dan toch in?

Bekijk direct Black Sands op Disney+

3. Wrong Turn (film, 2021) – Netflix

De Wrong Turn-horrorreeks begon in 2003 en werd in 2021 uitgebreid met een nieuw deel. In deze Wrong Turn gaan zes vrienden een bekende hiking trial bewandelen. Ondanks waarschuwingen besluiten ze af te wijken van de route, maar dat komt ze duur te staan. Hierdoor komen ze namelijk oog in oog te staan met de plaatselijke bevolking, en die blijken het niet zo op vreemdelingen te hebben…

Bekijk direct Wrong Turn op Netflix

2. Starstruck (serie, 2 seizoenen) – HBO Max

In Starstruck belandt Jessie na een wild avondje in bed met Tom Kapoor, maar pas de volgende ochtend ontdekt ze dat hij een van de grootste filmsterren van Londen is. Ongemakkelijk! Toch groeien de twee—uiteraard—naar elkaar toe en beseffen ze dat ze weleens beter bij elkaar zouden kunnen passen dan ze aanvankelijk dachten. Een heerlijke, komische serie met korte afleveringen en slechts twee seizoenen. Perfect om te bingen.

Bekijk direct Starstruck op HBO Max

1. See How They Run (film, 2022) – Disney+

See How They Run moet je alleen om de absolute topcast al zien. De indrukwekkende lijst bevat namen als Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Harris Dickinson en Adrien Brody. Zij komen samen voor een ouderwets moordmysterie dat je op het puntje van je stoel laat zitten én hartstikke grappig is. De film is sinds vorige week te zien op Disney+.

Bekijk direct See How They Run op Disney+

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties