5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 44 van 2023)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 44 van 2023)

Op dit moment staat het leven van pillenkoning Ferry Bouman een paar dagen op Netflix, dus dat is zeker onze tip als je op zoek bent naar een nieuwe serie. Maar het kan natuurlijk dat je een nacht hebt doorgehaald en deze serie al helemaal hebt bekeken en toch op zoek bent naar een volgende goede serie. Het bekende zwarte gat met het gevoel dat er eventjes helemaal niets leuks is te vinden.

Gaan wij je samen met Streamwijzer bij helpen, want zij zetten wekelijks 5 parels op een rijtje die in het archief zijn verdwenen. Hoef je dus alleen maar op te zoeken en aan te klikken en je bent weer een onder de pannen met een nieuwe serie of film. Dit zijn de 5 parels van deze week.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 44 van 2023)

5. Maybe I Do (film, 2023) – Netflix

Allen en Michelle twijfelen over hun toekomst. Zij wil trouwen, hij vindt dat ze het eigenlijk wel leuk hebben zo en heeft geen behoefte aan een volgende stap. Zij zet hem op scherp: in 24 uur moet hij besluiten waar ze heen gaan. Een etentje met hun ouders moet de lucht klaren. Maar dan blijkt dat die elkaar óók al kennen: de echtgenoten gaan namelijk vreemd met elkaar. Ongemakkelijk! Maybe I Do staat nu op Netflix.

Bekijk direct Maybe I Do op Netflix 💍

4. Jamie vs Britney: The Father Daughter Trials (serie, 1 seizoen) – HBO Max

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de relatie tussen Britney en Jamie Spears behoorlijk toxic is. Na haar mentale inzinking in 2008 kwam de zangeres onder wettelijk toezicht van haar vader te staan, waardoor ze geen zeggenschap meer had over bijna alle onderdelen van haar leven. In 2021 wist ze hier eindelijk aan te ontsnappen. In de docu Jamie vs Britney: The Father Daughter Trials wordt de strijd tussen vader en dochter onder een vergrootglas gehouden. Want wat is nu eigenlijk de échte waarheid?

Bekijk direct Jamie vs Britney: The Father Daughter Trials op HBO Max 🧑‍⚖️

3. The Other Side of the Door (film, 2016) – Disney+

Als de zoon van Maria overlijdt, besluit ze naar een oude tempel te gaan om daar voor de laatste keer afscheid van hem nemen. Daar opent ze een tempeldeur die eigenlijk gesloten had moeten blijven, waardoor de grens tussen leven en dood vervaagt. De gruwelijke gebeurtenissen stapelen zich daarna op. Dit is het verhaal van The Other Side of the Door, een horrorfilm die je nú op Disney+ kijkt.

Bekijk direct The Other Side of the Door op Disney+ 🚪

2. Music & Lyrics (film, 2007) – HBO Max

De beste romcom met Hugh Grant is natuurlijk Love Actually, maar in de top 5 kun je ook Music & Lyrics vinden. In deze film speelt de Britse acteur Alex Fletcher, een vergeten popster uit de jaren 80. Was hij eerst nog de frontman van een populaire band, nu moet hij zijn centjes verdienen tijdens schoolreünies en andere suffe optredens. Dan krijgt hij ineens een voorstel om een liedje te schrijven voor dé popster van het moment, Cora. Hij heeft alleen één probleem: hij heeft nooit een eigen tekst geschreven. Gelukkig krijgt hij hulp van zijn plantenverzorgster (gespeeld door Drew Barrymore).

Bekijk direct Music & Lyrics op HBO Max 🎵

1. Goosebumps (serie, 1 seizoen) – Disney+

Was jij vroeger ook zo’n fan van de griezelige Kippenvel-boeken van R.L. Stine? Dan kun je nu terecht op Disney+, waar de splinternieuwe serie Goosebumps te zien is. We volgen hierin een paar middelbare scholieren, die de tragische dood van een schoolgenoot onderzoeken. Ze stuiten op een gruwelijk geheim dat het stadje waarin ze wonen bedreigt.

Bekijk direct Goosebumps op Disney+ 😱

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties