5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 43 van 2022)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 43 van 2022)

De welbekende streamingdiensten zijn meer bezig om hun nieuwste en meest bekeken films en series aan ons te laten weten. Helaas verdwijnen daardoor de grootste aanraders vaak van je radar. En zou je dus eigenlijk op het moment dat je aan een nieuwe serie moet beginnen jezelf even moeten verdiepen in welke titels nu echt van topkwaliteit zijn op Netflix, HBO Max en Disney+. Gaan wij je bij helpen, want in samenwerking met Streamwijzer zetten wij wekelijks 5 parels op een rijtje.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 43 van 2022)

5. Oh Hell! (serie, 1 seizoen) – HBO Max

In de komische dramaserie Oh Hell! draait het om de chaotische 24-jarige Helene, die door de mensen om haar heen Hell genoemd wordt. Haar leven is allesbehalve perfect: ze valt van de ene baan in de andere en begaat meer blunders dan haar lief is. Om tóch aan de verwachtingen van haar omgeving te voldoen, besluit ze een ‘alternatieve waarheid’ te creëren. Maar het blijkt steeds moeilijker om de mensen om haar heen daarin te laten geloven. De Duitse serie bevat acht korte afleveringen van ongeveer 25 minuten, dus deze heb je zo uitgekeken.

Bekijk direct Oh Hell! op HBO Max

4. Things Heard & Seen (film, 2021)

Amanda Seyfried speelt de hoofdrol in de psychologische thriller Things Heard & Seen. Zij kruipt in de huid van Catherine, een vrouw die samen met haar man naar een historisch plaatsje in de Hudson Valley verhuist. Als ze in de kast van haar nieuwe huis een boek vindt, ontdekt ze dat de woning een sinistere geschiedenis blijkt te hebben—en dat haar man hier allang van op de hoogte was.

Bekijk direct Things Heard & Seen op Netflix

3. Rosaline (film, 2022) – Disney+

Wat als je het verhaal van Romeo & Julia vanuit het perspectief van Romeo’s ex kon beleven? Dat is precies wat er in Rosaline gebeurt, een film die pas nét op Disney+ staat. Kaitlyn Dever (bekend van Booksmart en Unbelievable) kruipt in de huid van Rosaline, de nicht van Julia en toevallig ook Romeo’s huidige vriendin. Als hij zijn oog op Julia laat vallen en Rosaline dumpt, zet zij alles op alles om hem terug te winnen én het klassieke liefdesverhaal te verijdelen.

Bekijk direct Rosaline op Disney+

2. The Last Right (film, 2019) – HBO Max

In The Last Right speelt ‘onze eigen’ Michiel Huisman een van de hoofdrollen. Hij kruipt in de huid van advocaat Daniel Murphy. Als zijn moeder overlijdt, reist hij van Boston naar Ierland om de begrafenis bij te wonen. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden moet hij de zorg dragen voor zijn autistische broertje én de man die in het vliegtuig naast hem zat—en niet lang daarna overleed. Wat volgt is een hartverwarmende en hilarische roadtrip door Ierland.

Bekijk direct The Last Right op HBO Max

1. The Old Man (serie, 1 seizoen) – Disney+

Jeff Bridges vertolkt in The Old Man de rol van Dan Chase, een oude man die tientallen jaren geleden ontsnapt is aan de CIA en sindsdien een afgezonderd bestaan leidt. Plotseling probeert een huurmoordenaar hem uit te schakelen en ontdekt hij dat hij vrede moet sluiten met zijn verleden om zijn toekomst veilig te stellen. De serie wordt op IMDb erg goed beoordeeld, met een gemiddelde van een 7,7 uit 31.000 stemmen. Echt het kijken waard!

Bekijk direct The Old Man op Disney+

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties