Trailer documentaire André Hazes: "Ik schaam me gewoon voor mezelf als ik dit zie"

Trailer documentaire André Hazes: "Ik schaam me gewoon voor mezelf als ik dit zie"

We wisten eigenlijk allemaal al wel dat Andre Hazes weleens wat sterkers gebruikte dan dat biertje waardoor zijn vader zo goed kon zingen. Alleen Andre heeft zelf lang volgehouden dat hij geen probleem had, maar daar is hij inmiddels ook achter gekomen.

Maar het is 2022 en je bent een slimme zakenman of je bent het niet. Andre heeft zijn verslaving omgebogen tot een documentaire waar Videoland diep voor in de buidel heeft moeten tasten en deze documentaire is vanaf 20 oktober te zien op de streamingdienst.

Vandaag is de trailer vrijgegeven en daarin wordt een tipje van de sluier opgelicht dat Andre toch wel echt een heel groot probleem had. Zelfs zo groot dat hij niet verder meer wilde leven. Weet je in ieder geval dat het Nederlandse gedeelte van het internet voor en na 20 oktober in het teken staat van Dreetje Hazes, want op de een of andere manier hoort Andre thuis in het rijtje Marco Borsato, Lil Kleine en Maan. Nieuws waarop niemand lijkt te wachten, maar iedereen toch wil weten. Credits: RTL/Videoland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties