5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 42 van 2022)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 42 van 2022)

Dagelijks zijn de welbekende streamingdiensten bezig om hun nieuwste en meest bekeken films en series aan ons te laten weten. Daardoor verdwijnen helaas ook de grootste aanraders vaak van je radar. Eigenlijk zou je op het moment dat je aan een nieuwe serie moet beginnen jezelf even moeten verdiepen in welke titels nu echt van topkwaliteit zijn op Netflix, HBO Max en Disney+. Dat maken wij je heel makkelijk, want in samenwerking met Streamwijzer zetten wij wekelijks 5 parels op een rijtje.

5. Derry Girls (serie, 3 seizoenen) – Netflix

Het derde en tevens laatste seizoen van Derry Girls staat sinds 7 oktober op Netflix, dus als je deze hilarische serie net ontdekt hebt kan het bingen beginnen. Door de korte afleveringen van ongeveer 25 minuten per stuk gaat dit al helemaal makkelijk. Een perfecte serie om tijdens je volgende luie weekendje direct uit te kijken. Het speelt zich af in het Noord-Ierland van de jaren 90, waar een groep tieners ten tijde van politieke onrust vooral ook met hun eigen problemen bllijft struggelen.

Bekijk direct Derry Girls op Netflix

4. The Riot Club (film, 2014) – HBO Max

Op HBO Max vind je sinds kort de dramathriller The Riot Club, waarin vooral een jonge Sam Claflin (later bekend van onder meer de Hunger Games-reeks, Me Before You en Peaky Blinders) de show steelt. De film draait om twee studenten aan de Oxford Universiteit die zich aansluiten bij de Riot Club. Op dat moment weten ze nog niet wat er allemaal schuilgaat achter deze uiterst elitaire en beruchte studentenvereniging.

Bekijk direct The Riot Club op HBO Max

3. Welcome to Wrexham (serie, 1 seizoen) – Disney+

Fan van Ryan Reynolds, voetbal of misschien wel allebei? Dan moet je Welcome to Wrexham op Disney+ zien. In deze fantastische docuserie nemen acteurs Ryan Reynolds en Rob McElhenney de Welshe voetbalclub Wrexham AFC over. Dit terwijl ze totaal geen verstand hebben van voetbal en geen idee hebben hoe ze zo’n club moeten runnen. Toch sluiten de fans ze direct in hun hart. Een absolute must-see! Er zijn nu vier afleveringen te zien op Disney+, waar iedere woensdag een nieuwe episode verschijnt.

Bekijk direct Welcome to Wrexham op Disney+

2. Landscapers (serie, 1 seizoen) – HBO Max

Hoewel deze serie met Olivia Colman en David Thewlis in de hoofdrollen in Nederland niet heel erg bekend is, werd hij wel overladen met prijzen en kreeg hij ontzettend veel lof. Landscapers vertelt het verhaal van een Brits echtpaar dat in het middelpunt van de aandacht komt te staan als er twee dode lichamen gevonden worden in hun achtertuin. Eindelijk komt het verschrikkelijke geheim dat ze al jaren met zich meedragen naar buiten. Intrigerend!

Bekijk direct Landscapers op HBO Max

1. The Night House (film, 2021) – Disney+

De spannende horrorthriller The Night House op Disney+ is de laatste aanrader uit dit rijtje. Na de dood van haar man blijft Beth (Rebecca Hall) alleen achter in het huis dat hij voor haar bouwde. Daar krijgt ze steeds vaker last van nachtmerries en verontrustende visioenen die wel érg echt aanvoelen. Op zoek naar antwoorden besluit ze de spullen van haar man te doorzoeken, maar dat had ze beter niet kunnen doen…

Bekijk direct The Night House op Disney+

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties