5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 40 van 2022)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 40 van 2022)

Het moment dat je net een seizoensfinale van een film hebt gezien en je op zoek moet naar een nieuwe timewaster om te kijken, komt je waarschijnlijk wel bekend voor. En als je in die situatie zit, dan is dit het juiste onderdeel voor jou.

Streamwijzer zet namelijk wekelijks 5 parels op een rij. Dit zijn dan series die de moeite waard zijn, maar in het archief zijn verdwenen van de welbekende streamingdiensten. Kun je eigenlijk nooit misgrijpen als het gaat om een goede serie die niet zonde is van je tijd.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 40 van 2022)

5. Vacation Friends (film, 2021) – Disney+

In 2021 is de komedie Vacation Friends op Disney+ verschenen. Dit draait om Marcus en Emily, een keurig stel dat tijdens hun vakantie vriendschap sluit met feestbeesten Ron en Kyla. Na een wilde week keren ze terug naar hun burgerlijke leventje, maar een paar maanden later krijgen ze de schrik van hun leven als hun vakantievrienden ineens op hun bruiloft verschijnen. Het keurige stel wordt gespeeld door Lil Rel Howery (Get Out) en Yvonne Orji (Insecure), de feestbeesten door John Cena (Fast & Furious 9) en Meredith Hagner (Palm Springs). Deze film is hysterisch en hierdoor hilarisch. Een must-see!

Bekijk nu Vacation Friends op Disney+

4. Me Time (film, 2022) – Netflix

In Me Time kruipt Kevin Hart—niet voor de eerste keer—in de huid van een suffe huisvader. Om te bewijzen dat hij niet zó suf is en echt nog wel een leuk leven heeft, besluit hij samen met zijn vroegere beste vriend Huck (gespeeld door Mark Wahlberg) een wild weekend te beleven. Dit loopt natuurlijk helemaal uit de hand. Goed om te weten: aan het roer van deze film stond John Hamburg, die eerder de heerlijke komedies Why Him? (2016), I Love You, Man (2009) en Along Came Polly (2004) maakte.

Bekijk nu Me Time op Netflix

3. The Night Of (serie, 1 seizoen) – HBO Max

Op HBO Max vind je de miniserie The Night Of. Hierin volgen we student Naz Khan, die na een feestje besluit de taxi van zijn vader te pakken. Als hij onderweg een mooie vrouw oppikt, luidt dit de start in van een noodlottige avond die leidt tot een beschuldiging van moord. Al snel ervaart hij de chaos en manipulatie van het juridische systeem. De serie bevat acht afleveringen en wordt met een gemiddelde van een 8,5 op IMDb erg goed beoordeeld.

Bekijk nu The Night Of op HBO Max

2. Growing Up (serie, 1 seizoen) – Disney+

Brie Larson, die je misschien wel kent van Captain Marvel, heeft met Growing Up een interessante docuserie neergezet die de uitdagingen, overwinningen en complexiteit van het opgroeien belicht. Iedere aflevering wordt er één persoon gevolgd in de leeftijd van 18 tot 22 jaar. De serie combineert allerlei vormen van filmen om een boeiend inkijkje te geven in de tienertijd van verschillende individuen met allerlei achtergronden.

Bekijk nu Growing Up op Disney+

1. DC League of Superpets (film, 2022) – HBO Max

We sluiten af met een heerlijke animatiefilm: DC League of Superpets (of in het Nederlands DC Club van Superpets). Deze film vertelt het verhaal van Krypto de Superhond, de hond van Superman. Als die laatste samen met zijn mede-helden ontvoerd wordt, moet Krypto zijn baasje zien te redden. Je hoort de stemmen van onder meer Dwayne Johnson, Kevin Hart, Keanu Reeves en Diego Luna terug. Superleuk!

Bekijk nu DC League of Superpets op HBO Max

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties